Tuesday, May 11

weeeee.......
saye sudah sampai ke rumah.winddduuuuu bangat sama katil.santapan seantero dunia ni.
malam tadi sampai tu dlm 8.30.jiran aku pulak xder.nak mintak kunci rumah kat beliau.naseb baik ade kunci spare.tapi tetibe x leh bukak lak.pastu terpakse la tggu jiran aku balik.tp x lame pon.dlm 10 mnit jer.anak dia ader kat umah tapi kat dalam jamban la plak.berkahak x berenti.anak lelaki dia yg sorg tu aku da tau da.memang dia kalo dlm bilik air paling kurang 2 jam.sampai kembang kuncup tangan dia.maen air.sebaye aku tapi dia ade masalah sket la.so.ta normal cm aku.jap2.aku normal kah? ..

so aku dah angkut barang2.memang aku teros on streamyx la.miakakakah.
nak main hOtel city kat fesbuk.nak bukak farmville aku.bg anjing aku name OmOt tu makan.
dan akhirnye aku tidO.pastu saat tadi baru bangun.sangat indah bile anda dapat katil anda berbanding tido ngan tOtO kat lantai atau atas sOfa.kan..kan..kan...??

semalam On da Way balik aku x sempat snap picture.sebab phOne aku wat hal.cheh.nOkia la kan.dia nyer bateri da mengelembung cam nak meletOp.takOt lah aku nak charge.aku syg weyh henpOn tu.walaOpOn nampak rupenye x semenggah.tapi da banyak berjasa.mslh bateri kOt.ranap lagi la dwet aku pasnih.dah la aku x tntut agi celcOm yg berhutang ngan aku tu.aih.napakai duit ni celcOm wOi.bile la aku napegi amek ni.

kalO kat kampOng aku mesty bangun awl sket la.dalam kOl 10 gitu.kalO dpt katil ni.haram.kOl 1 mesty aku baru lahir ke dunia ni nyer lah.pastu makan, mandi, On9.da macam hape je lyfe aku.kalO dOk kat hOstel len plak citenyer. aku nie mcm x brape nak update blOg sebab ade lagi agenda menarik utk dilakukan.

aku ade janji ngn kawan aku nak lepak Kuantan nanti.ader yg ajak lepak JB.duit Oh duit.cukupkah dikau sampai ke sumer tempat tu.aku ni malas la nak mintak2 duit kat ayah aku.aku paham famili aku tengah xde duit ni.ayh aku pOn nk pakai duit utk buat minOr OperatiOn kat Sultanah Aminah nanti. takOt2 kalO ade ape2 yg kne bayar.duit nak balik JB lagi.aku tau bulan ni famili aku tacukOp duit.bajet da lari2.bile la aku nak cepat keje ni.nak gaji besO2.nak bagi mak ayah aku seribu sebulan.utk dOrg shOping2.aku dOa sgt la aku dpt keje yg bagus nanti.nak senangkan dOrg.walOpOn aku ni kategOri budak malas belajar eh.tapi rezult aku xder la hancOs sgt.Ok la jugak.

Ok lah der.nak melantak ya.lapOr.nanti aku sambOnk ag u ol syg.papai~

ni ade sket gamba2 yg aku edit.gambar Kris dan Kristal.::




ahakz.cOmeykan mereka.secOmey aku x? miakaka.wujud da sipat perasan aku tuh.ChiaOo.

4 comments :

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::