Monday, February 22

Kedatangan aku yg tetiber_____

8:56:00 PM 2 Comments
siyes shit..memang da lame giler aku x menaip kat dlm blog yg tah ape2 nih....kali ni aku mengharapkan kedatangan aku dpt mengubat sesape yg plek mane aku hilang kan..tapi fesbuk aku aktif gak aper......haaaaaa~ tu tandenye aku on9 tapi x ckop mase kn....oleh itu jgn la komplen nape aku x update bnde alah nie....

sebenarnye dah macam2 berlaku lah dlm mase bape bulan yg aku x bukak blog hampeh nie....memacam...dari kuno dah kene upgrade....byk yg korang x tau...mungkin sebab aku x bgtau kn....haaaaih~

mcm ni la senang citer..aku short2kn je la story2 yg aku ade erk....

errm...stat dari mane erk?
yerr...sampai ke hari nie aku single lagi...pure..x penah kapel..tah bile nk kapel tah...and then, hanis kawan baek aku tuh nmpaknye da melangkah 100 tapak ke hadapan apebile menerime lamaran seorang mamat....syaza.....kawan aku.....yg kiut miut tu nampaknye 200 tapak ke hadapan apebile telah clash dan sambong kembali....tgk...org dok kapel putos, kapel putos, aku gak yg x kapel2...x paham aku dorg nie....roOm8 aku? ngeh3x....ye..dia pon cmtuh la....gadoh....pastu baek smule...gadoh lagi....
ok2...habeh cite nie.....

then, cuti raye cine hari tu aku pegi sungai congkak.....then pegi zOo negara, muzium negara.....haaaa~ memang mantap ah....buat lawatan sambil belajar....ngan family abg aku n kak ipar aku...sengar2nye kak ipar aku yg 1st tu mcm nk sambung master kat u aku nie...utm....tapi x sure ag..alahai~ kalo betol la mmg berkumpol la family2 aku kat utm nie..ngn spupu aku yg baru keje kat utm nie..fakulti sains....mmg beranak pinak arh kat utm nie....
habes bab cuti....

then....
korg nk cite ape lagi? aku da penat la bercerite...ape kate korg pulak...maO?
wahwahwahwah!

aku ade dengar pasal org2 yg bertemu jodoh ngan bahagie...aku pon harap dpt mcm tu...tp tah la...aku pon ala2 risau gak sbb aku dah ade keturunan makcik aku n atok sedare aku yg membujang sampai skarang....aku xde la mao ikot itu macam kn....kalo boleh nk gak ade pasangan...tapi nmpaknye jodoh aku x smpai2 ag.....aku nie kire org yg x merase la cinte monyet....x penah2 kapel pon sejak zaman skolah...skema gak aku kn? tp aku mmg ngaku dlu aku nerd pon...kene buli....mmg skema ah....tapi dah besar nie pandai la bergaul sket..jage diri..name pon nk hidop kn....dalam negare satu malaysia nie...tah ape la aku ngarot2 nih....
takpe2....
aku teroskan lagi bebelan aku......

hrrmmmmm...~
sem ni aku malas belajar lah..kenape ek?
aku pon x pasti....asal bukak buku je..bace 2,3 m/s aku dah bosan..da mcm pandai lak..mcm banyak gile da belajar...hampeyh...bile la aku nk insaf nie...da la aku drop satu subjek sem nie...subjek yg serabut tuh..EMT..tapi aku suke subjek tu...cumer...errmm....x mampu la nk rushing saket2 pale aku pk bnde tu...byk sgt silibus dier....

sO!
okeyh ah nie kn..da byk gak aku taip...da buleh stop da...sebenanye byk je lagi aku nk bebel..tapi penat ah..nk pk ag, nk taip ag....kalo bleh kuar kat skrin ni teros dr pale aku kn bagos...adeyhh..ye la..aku ni mmg ngarot2...pening2 je aku pk kn...

dah2.....
chiAaooOO~

LaLaLa~


Follow Me @farahinesa