saye dan selepas exam!!!_**

Hari nie cuaca mendung..same je mcm hari2 b4 nie ...

Petang2 je slalu hujan...

So menjadi kesabaran budak2 UTM yg nak amek exm la..kne berperang ngan katil!!!!

Waargghhh!!!! Finally!!! EXAM AKU TAMAT!

End of the 5th semester...x sangka aku dah tahun 3...

Aku dah jadi rumput layu...sem depan aku akn jadi rumput kering...

U know why??

Kwn aku penah ckp satu pepatah [dari mane dia dpt tah]

Tahun1...juniOr perempuan = rumput segar

Tahun2...juniOr perempuan = rumput hijau

Tahun3..seniOr perempuan = rumput layu

Tahun4...seniOr perempuan = rumput kering

sO...kesimpulannye makin x laku lah! Ahahaha!

Kalau lelaki...dia reverse sket...

Makin seniOr makin ‘market’!

sO..gi mam___ la kalo aku ni x laku ke hape ahn...

hidup kne gO On...ade balak ke..single ke...

bahagia ade kat mane2 je weyh...tp kawen tu sunat...

cm aku gOlOngan wajib dah kOt..OOOpppsssSs!!!

sO nampaknye aktiviti aku lepas eXam adelah seperti main zOmbi...

On9..seperti yg sedang aku lakukan ni...

Bersuka ria..tgk mOvie... [nk keluar tapi duit xder... =(]

OrHhhhh!! bOsan jugak! Aku ade 26 hari lagi untuk memanfaatkan masa2 bOsan aku..

Sem depan aku akan mengOrbankan diri aku utk study semula...

Alangkah!!!

bOhsan..bOsan..janganlah kau pergi jauh dari aku...........

semalam..lepas habes exam aku sempat men game kejap pastu ...kiOK!!

kiOk tu maknenye mampOs atas katil la...mmg penat giler2..terencat separuh Otak aku jawab exam AKK ( basic pOwer) sbb aku x suka giler teOri...blurrr sgt dah Otak aku... kOmpem paper aku tuh hancOOs...aiseyh~

aku tdO sampai kul 6.30...bangun2 terOs sOlat kan...sbb da lmbat...seb bek b4 tdO aku da sOlat zOhOR..kalO x...burnnnn!!!!!

malam tu pulak merayap ke U-mall...dimana kami ini serOnOk menOntOn wayang..sebelum itu mengunyah di mamak...sampai sasa mkn capati + tosai da azpa cekik 2 roti canai..mule2 tu x nk mkn ek..sbb x lapar..nmpaknye mereka tipu...kantOi disitu...

x sempat snap gamba la plak..aiyOoo...

da la angkut keta fafaw..seb bek fafaw nk bagi pinjam...

aku pulak tu yg bawak...hOrrOr gila...tah tetibe je azpa dtg angin xmO bawak keta lak...

aku pOn hentam je r kn...

Ooouhh yaa.... Hanis rOsli juge ikut ye..beliau yg ade exam 1,2,3 hb nie masih sempat merOnggeng bersama...

Kami tgk cite rapunzel....arghh!! best!! Terbaik!! Al-maklum cte disney nie..sbb cte tu comel sgt....kelakar sangat..aku bagi 4.5 bintanglah...

Kira cte tu best la..just bagi aku blOm mampu nak lawan cte ice-age3 yg aku gelak gila babeng dlu...tp dua2 same mantOp!!

Balik bilik je Hanis dah kne study..hOhOho..pastu teman dOrg study...lebih tepat kacO dOrg study jugak la..agagagaga~

Nampaknye hanis dan Vg mls study sgt..sbb mereka asek main zOmbi dan bOrak2 juga...

Penat aku sOh dorg study...tp dOrg nye jadual tu cm banyak ke men zOmbi lak...adeyh...

Don no wat to do la...

Ok2..rOger Out...nk tgk mOvie...huahuahua~

AIN si Pemalas [xperlu bace Ok]_**



[ini game zOmbi punye zen garden..pernah lihat??]



skang hari2 pOn hujan....
mahsyuuuukkkkk!!!!!!!

hari pOn ats katil...hari2 pOn ats katil lame2...
pastu mls bangun..pastu mls blaja..
pastu x dpt jwb exam..
pastu nyesal..wat azam baru..
next sem mls cmnie jugak..
tau daaahhhh!!!!!

tah ape2 je r...
Ain pOyO...yeaaahhh2!

ni aku baru bace BinOmial- statistic...
semalam main plant vs zOmbi sampai flag 25..
aaarrr~
sejak sifu2 aku ajar..aku da maju kehadapan...

hari ni pOn mls nk blaja...ape na jadi ni FARAHIN OIIII!!!!

aaahhh~ bOsan2....
blaja da 21 Tahun pastu kne ade exam....
AKU X SUKE EXAM!!!
sebab aku nerves....

smlm aku tgk videO budak kissing2 kat tepi jalan...
ahahaha~ ramai pulak menyumpah seranah....

aku bace belOg uncleseekers jugak...
dia mcm aneh2...
pOn kne sumpah seranah...

pOkOknye...
smlm aku mmg x blaja sgt...
apekehal brO??!!

bile kO nak insaf nie Ain??
Haaa??!!!

aku nak kawen r cmnie..
jage ank kat umah..
dOk diam2...
memasak, jage ank, hantar ank gi skOlah..
ajar ank ngaji...
bulan madu..
Ooohh...sewit2~

nampaknye tu sume mimpi..
aku kne blaja..
aku tetap kne jawap exam selase nie??
selase?? Oh NO!!!!
selasa rupenye exam aku...
ahahahakz...

lawak la...
spetaha haram x paham ag...
binOmial pOn merengkek ag...
s**t....dulu aku syg giler math...
skng makin susah nak masOk Otak..
adekah aku byk tgk maksiat??
Oh..jgn salahkan itu..
Ain mls blaja sebenarnye....

AKU PEMALAS!!!

sekurang nye aku ngaku weyh...

ini ade laki mls tp x ngaku mls...
[laki yg mls keje la]

aku x kesah sgt kalau laki tu susah tp dia rajin keje...
sbb itu mungkin bukan rezki dia..
tapi laki yg susah tp mls keje...
mmg kO PEMALAS... pdn arr idup susah...
at least jadi buruh kasar...itu keje yg halal...
tukang cuci toilet pOn...
Ok what?!! keje jugak...

tetibe lari tOpik ehk..Ok2..
tOpik dia skunk aku malas...

mendung je ari nie...
memang nak kasi aku tdO krOooh2 la kOt...
nOoooOooo~
byk ag nih x study..
kO giler Ain??!!!

Ok!! tyme tO study!!!
jap ag da bOle mandi...
aha!! aku da mandi smlm Ok!

tATa~

Di hari yg Dingin_**

[xde motif letak gamba aku ni]
..ni gamba tyme dinner kOnvO..gaye nak hOt je kn...ahh..ske aty aku r ...




hOOOOOOOOOOOOoooreeeeeeyyyYYYyyyyYyyYyYYYYY!!!!!!!!!!!!!

serOnOk sgt nih..
aku nak balik kampOng kesayangan (ye errr je)
nnt mak ayh n kuceng aku pOn balik kampOng gak...
huikksss~ x saba??? MESTI ARRR!!!!

[padehal 3 paper exam final menanti pas raya nanti]
nganga la aku kalO x stdy kat kampOng nnt...
dah la aku x paham sepatah haram pOn yg lect aja kat kelas...
memang aku pelajar cemerlang ah..
pOnteng kelas pOn selalu..ahn3 ain ahn??

kul 3 ni aku nak balik kampOng yeayy3!
nnt spupu aku amek..barang2 x siap kemas ag nih..
skunk da pukOl?? yeaayy..pukol 2,30 ikot jam loceng..
ikOt jam enset lak kul 2.07..
jam enpOn?? kul 2.10...
nampak x?? nampak x???
jam loceng aku cepat RM15 minit...
hah! tu r pasal..td aku da cuak2 da...sebab aku basuh baju kat mesin...lambat lak dia nk siap..pastu td ade akak blOk aku ni ha basuh baju...kne que lah ahn...aiyOoooo!!!!
nnt spupu aku dtg terkangkang la baju aku xde sape nk sidai..aras aku da sunyi sepi da ni xde Org...sume pakat2 balik da x peduli exm....
aku YAKUN! eh YAKIN! aku XKN STDY nnt..caye r...paling bangang pOn aku bukak je buku tu sambil men PLANT VS ZOMBI....arGghhhh!!!
apesal la....tyme raye la nk ade exam....
laju lak aku taip kali ni..ckp da pakai ikot sedap jari je ni...

aku <--baru pas mkn meggi...
sluurrpppppppppp...slUurrpp.....sedapnye meggi kari...minom ngan nescafe panas tyme hujan gni...
lazaaaaaat!!!!!
(perOt nga lapar sebenanye)

eXammmm Oh eXamm....
mengapa kau hadir~

pas exam kne pk sal LI lak..adOOoyy!!!!
aku x decide ag nk LI ktne nih....
AIN!! ini lah mase depan kO!! bile ag ko nk berdikari!!
[cm ade suara2 aneh berkumandang di telinge capang aku ni]

tah3...sume2 blah3!! aku kOmpius ni...kang Otak aku jammed langsung kiOk eXam2!
xde ke bnde besh nk berlaku kat aku sehari dua ni...
contohnye ade putera raja syOk kat aku ke..
x pOn aku jumpe artis tetibe dia bg autOgraph free ke...
mungkin jumpe PM then dia bg duit kat aku ke...(bg RM1 pon jd r)
xde masalahnye...xderrrrr~
stakat ni aku rase cm dOwn ke? x jugak..sbb aku ade family tersayang aku..watpe aku nak dOwn kalo aku masih ade bnde paling penting dlm hidup aku kn???!! kn..kn..kn??!!
dah2..mmbebel byk ngat ni...
hujan pOn da benti..nescafe aku pOn da sejuk....
Ok...
gOt tO gO! tata!

Anda suka memalukan diri??? _**

aku kalO ngah free2 ni sampi 2,3 entri aku update...tapi kalO bz...sunyi sepi la belOg selenge aku nih....

ni ade tips2 utk kamOo yg selalu memalukan diri....

ehh.. ye ke....

tah la...aku cOpy kat fesbuk.....


PLAGIARISM!!!! HEHEHEHE!!!







1. Kalo tersepak batu: Jangan terus bangun, sebaliknyer anda baring dan terus berguling-guling hingga jauh dari perhatian ramai...lepas tu baru bgn bila takde orang nampak..



2. Kalo terjatuh beskal: cepat-cepat naik beskal anda semula dan jatuhla lagi sehingga berkali-kali supaya orang ingat anda saje-saje buat lawak...



3. Kalo terjatuh tangga: terus bersilat seolah-olah anda dirasuk atau sedang berlawan dengan makhluk halus...



4. Kalo terjatuh dalam longkang: pungutlah sampah yang ada sambil marah-marah dengan suara yang kuat, pasti orang menyangka anda seorang yang amat prihatin terhadap kebersihan....



5. Kalo jatuh ketika nak naik bas: jeritlah kuat-kuat.."oi! apa tolak-tolak ni?" walaupun tiada orang di blakang anda....



6. Kalo terjatuh di dpn bus stop: terus buat-buat pengsan sehingga ada orang membantu anda..kalo takde..baring terus sampai malam dan takde orang lagi kat bus stop tu...haa...ni lah masa sesuai untuk bangun semula....


7. Kalo jatuh tergelincir kat lantai licin: tarik la kawan (atau sesiapa yang ada kat sebelah anda) untuk jatuh bersama-sama supaya tak lah anda sorang je yang dapat malu...ye tak?....

selepas eXam micrO P_**

2,3 ari nie pinggang aku saket2...
lutut pOn saket tawww....
aku syak tulang rawan aku da abeh la...
cm kwn aku ckp..
minyak pelincir yg kat celah lutut tu dah sikit kot..
tu yg sakit lutut nie...
bOle pulak nk injet2 kasi tambah ehk..x penah tau lak aku...

sO..berakhir la sudah exam micrO p aku...
da nk separoh gile nyawe aku bergolek-golek...
lagi2 bile dpt part soalan yg blank tatau nk jawab ape...
memang tibai je la jawab nye...

pastu mase jawab tu aku mamai2...
siap bape kali tah nguap...
mmg tebaik la bile ngantOk campOr ngan mamai + ngan biOl..
kertas aku tu cm nk xnk je aku conteng...
tah pe cite la result subjek nih...
hancOOoos2..

balik2 je aku tidO streeet sampai petang....
mmg qada la..
aku tdo sejam lebeyh je kot pagi td...
mane x selenge je jawab exm...
cipan jatuh bukit pon x cm aku agknye...

jadi, aku ase aku pon nk gi men game zOmbi ni...
tata la ye...
~

Karangan budak darjah 4 yg terbaik!!..xde sape leh lawan! _**

Pagi itu pagi minggu. Cuaca cukup sejuk sehingga mencapai takat suhu beku. Sebab itu saya tidak mandi pagi sebab air kolah jadi air batu dan air paip tidak mahu keluar sebab beku di dalam batang paip. Pagi itu saya bersarapan dengan keluarga di dalam unggun api kerana tidak tahan sejuk. Selepas itu emak saya mengajak saya menemaninya ke pasar. Tetapi saya tidak mahu.
Selepas emak menikam perut saya berkali-kali dengan garfu barulah saya bersetuju untuk mengikutnya. Kami berjalan sejauh 120 kilometer kerana pasar itu letaknya 128 kilometer dari rumah. Lagi 8 kilometer nak sampai pasar saya ternampak sebuah lori kontena meluru dengan laju dari arah belakang.
Dia melanggar emak saya. Emak saya tercampak ke dalam gaung. Dia menjerit "Adoi!". Lepas itu emak saya naik semula dan mengejar lori tersebut. Saya pun turut berlari di belakang emak saya kerana takut emak saya melanggar lori itu pula. Pemandu lori itu nampak kami mengejarnya. Dia pun memecut lebih laju iaitu sama dengan kelajuan cahaya. Kami pula terpaksa mengejar dengan lebih laju iaitu sama dengan dua kali ganda kelajuan cahaya. Emak saya dapat menerajang tayar depan lori itu. Lori itu terbabas dan melanggar pembahagi jalan lalu bertembung dengan sebuah feri. Feri itu terbelah dua.
Penumpang feri itu yang seramai 100 orang semuanya mati. Pemandu feri itu sangat marah. Dia pun bertukar menjadi Ultraman dan memfire pemandu lori. Pemandu lori menekan butang khas di dalam lori dia..lori itu bertukar menjadi robot Transformer. Mereka bergaduh di udara. Emak saya tidak puas hati. Dia pun terus menyewa sebuah helikopter di GentingHighlands dan terus ke tempat kemalangan. Dia melanggar pemandu feri yang telah bertukar menjadi Ultraman itu.
Pemandu feri itu terkejut dan terus bertukar menjadi pemandu feri semula lalu terhempas ke jalanraya. Pemandu feri itu pecah. Pemandu lori sangat takut melihat kejadian itu. Dia meminta maaf dari emak saya. Dia menghulurkan tangan ingin bersalam. Tetapi emak saya masih marah. Dia menyendengkan helikopternya dan mengerat tangan pemandu lori itu dengan kipas helikopter. Pemandu lori itu menjerit "Adoi..!" dan jatuh ke bumi. Emak saya menghantar helikopter itu ke Genting Highlands. Bila dia balik ke tempat kejadian, dia terus memukul pemandu lori itu dengan beg tangannya sambil memarahi pemandu lori itu di dalam bahasa Inggeris.
Pemandu lori itu tidak dapat menjawab sebab emak saya cakap orang putih. Lalu pemandu lori itu mati. Tidak lama kemudian kereta polis pun sampai. Dia membuat lapuran ke ibu pejabatnya tentang kemalangan ngeri itu. Semua anggota polis di pejabat polis itu terperanjat lalu mati. Orang ramai mengerumuni tempat kejadian kerana ingin mengetahui apa yang telah terjadi. Polis yang bertugas cuba menyuraikan orang ramai lalu dia menjerit menggunakan pembesar suara. Orang ramai terperanjat dan semuanya mati.
Selepas itu emak saya mengajak saya ke pasar untuk mengelak lebih ramai lagi yang akan mati. Di pasar, emak saya menceritakan kejadian itu kepada penjual daging. Penjual daging dan peniaga-peniaga berhampiran yang mendengar cerita itu semuanya terkejut dan mati. Saya dan emak saya terus berlari balik ke rumah. Kerana terlalu penat sebaik saja sampai di rumah kami pun mati. Itulah kemalangan yang paling ngeri yang pernah saya lihat sebelum saya mati.





sumber: sini

Grrrr..apekah ni..?? _**

Tengah aku syOk2 layan belOg org..

Tetibe je nak follOw....



This webpage is not available.

The webpage at http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=5344989756494249012 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

Here are some suggestions:

· Reload this web page later.

More information on this error


Menatang ni pon kuar....

Arghh..tensen seyh~

Da la aku baru menghentam tensen aku coz carry mark micrOp aku cam *&@#$%..

Pastu line pon nk $#@%&*(*..

Arghhh sampai aty kOrg....!!!!

Jgn la buat aku dOwn sbb bnde 2 simple ni...

Aku ade perasaan awwww.... ß bunyi fevret kwn aku...

Skunk nk study pOn xde mOOd...adOi...rOsak2...

Kalau la ade binatang kat depan aku..aku rase mcm nk men kejar2 je ngan binatang tu..

X kesa r babi utan ke, monyet ke, berOk ke .. ß binatang yg byk kat UTM ni..

Nk tepOn mak aku kang mak aku kompem bantai ceramah 3,4 m/s..

Mkn mase tu....aku belOm sedia nak dgr nasihat skang sbb angin x baek..

Arghhh3!!!! Aku tenssiiii....

Rase cm nk gi kelab dangdut joget2 sampai pengsan!!!

walopOn sore aku x cm ella..aku tetap nk memekik!!

Da la xde pakwe nk dgr aku bebel..

Kwn aku pOn bukan slalu leh layan aku..dorg kne layan pakwe dorg...

Adeeehhh3!

Aku nak kawen r cmneh...xde carrymark pon laki aku bg nk dOk tensen3..

Dah3..aku kne men game..ngantOk ni...

Blaja?? Len taOn r nampaknye.....

ChiaOoo~

ade exam dan saya_**

aku baru je lepas bace satu citer pasal baju daging yg lady gaga pakai kat belOg org..besh la plak...
tp memang geli la kan....


aku baru je abeh 1 paper pagi tadi...
paper aper??? electronic system...
mencabar?? hell yeahhh!!!!!
coz aku tidO sejam je pagi tadi!!
tapi mmg smlm x rase cuak sgt la..
tah angin ape melanda badai hatiku...
sampai ku bole tenang je...
skali exam tadi, hamek ko!! menggelabah x igt rumus...
blank la pulak... =/

abeh exam aku sempat on9 then sembahyang...
pastu krOoooh...krOooohhh....! sampai kul 6!
dahsyat...dari kul 1...
bape jam tu?
terer x aku?
aku study kat bilik Vg..
Vg baru lepas sambut deepavali...

Happy Deepavali Vg!!!!!
lambat wish..sOrieee....

then td awekz aku pulak nk gi dinner ngan Tan Sri..
aku pon membosan kn diri di bilik,,,
kain baju belambak ag tuh nak basuh...
ade mcm aku kne sabar melayan baju2 aku tu nnt,.
niat hati konon nk basuh pas paper ni....ceeyyhhh~

ngantOoookk!!!!

mlm ni fafaw ajk rOnggeng..
arrghh..ade2 je la pau2 nie...

ade cadangan??
aku nie ape la nk jadi..bukak belOg pon da jarang...
adeyh..mls2.. =p

Aku meninggalkan Bas_**

Aku tetibe teringat aku ngan kwn aku bername Azfar (azpa) ç perempuan ni..

PERNAH DITINGGALKAN OLEH BAS ROMBONGAN!!!

Korang tau kat mane?? Kat The Mines.

Yerp...Bas rombongan...meninggalkan kitorg sehelai sepinggang..

Yg aku ade mase tu just dompet and henpOn.

What the hell??!!

Yg dlm bas tu sumer kwn2 aku masalahnye..pelik kn...

Xde rase cm nk tggu ke ape..hahaha! aku tatau la pe yg jd kat dlm bas tu,,,

Tp seriously...lepas ni aku da xde rase bertanggungjawab utk tolong org yg dah buat mcm tu kt aku,..

Pastu aku ngan azpa ni yg da kne tggal ngan bas ni pon merayap la cari komuter..

Maklum la..

1st time kot aku pegi mines..

Tanye la kapel2 yg ade tu...kat mane stesen komuter..dlm komuter lak mengantok sgt...

Setiap kali komuter dtg pon kitorg kne berlari kejar..coz kitorg slalu sampai di saat komuter betul2 baru sampai.takot kne tinggal lagi la kate kn..fobia terus!

Hehehe...

Memalukan je ....

Da la baju aku ngan azpa same je tyme tu..maklum la..

jOin program kat UPM..main catur bestari...aku jadi pembantu banker je pOn..azpa jadi banker...

then kne tinggal ngan bas UTM..aku rase cm nk menyumpah seranah je...

tapi mase tu cm blurr kn..so dok ngan azpa cm gelak2 pastu biol2 sket..dengan penah x paya hengat la..then aku pon stay kat rumah azpa..naseb baik la azpa nye rumah kat shah alam..

balik rumah lak..arnab azpa mati..ayOyO...giler ag..sedeyh..malang bertimpe timpe...

da lepas rehat2, kitorg borak2 sambil tertido...mmg penat...

dari rumah azpa, bole nampak mcm satu katalog rumah2 banglo..hehehe..paham x??

Rumah besa datuk2, tan sri, mnteri2...giler bapak r jakun aku pon dtg...

Rumah azpa betol2 seblah Uitm..apartmen tu mmg ramai la student uitm sewa...

Pastu kitorg pon balik la naek bas ekspress...

X pasal2 je...sume sebab ***** tu sume la..

Paling x tahan mak azpa bagi aku duit blanjer..huhuhu..terharu sesangat...

Sampai kat U lak.banyak gak malang2 lain yg melanda...

Contohnye aku di saman sebab aku x tampal sticker kolej...

Dulu sticker aku hilang so lupe nk buat baru...mmg sadis...

Lame2 byk gak la kesedihan yg mendatang...akhirnye aku on mendekatkan diri ngan Tuhan dan jarang kuar merayap dah...

Bagus jugak aku di timpe dugaan cmni..baru la tau nk bersyukur sket mase tgh bahagia...

Alhamdulillah..skarang aku da rasa lega skit..

Cume ade perasaan malas belaja yg sgt dahsyat...

Mak aku ckp “ tu la, banyak setan la tu..x pon ko la yg mls..mls tu ade kt dalam badan”

Lebih kurang cmtu la...

Klakar la...

sO..Oke...penat da....td pOwn mak aku kOl..rindu kot kat aku,..ahahahaahah!!!

ChiaOoo~

Diari perjalanan Ain_**

Seriously...
Mengantowk sesangat...
Memang musim2 study week ade pari2 yg tukang tabur serbuk tido ehk???
Dah lame aku x update blog kesayangan nie...before ni sbenanye ade niat...tp asek x jadi je..
Banyak sgt nk citer...cm x ckop page lak kalo nk story sumer...

1st pengalaman aku tyme konvo...
Urghhh..memang terbaik...sgt2 besh...
Paling besh bile part mp3 , pensil, pendrive siap hilang,...
Laha**u mane tah yg curik...mmg aku sumpah le beliau kalau aku tau mmg bebudak konvo yg hamek...
Penat x paya ckp...
Mmg rase da cm cipan yg tak minum air sebulan...sgt2 kesian..
Tp mknn slalu ckOp..mknn sedap2...pastu mkn 5x sehari...
Lemak aku poin membiak dgn cepat la...
Tyme program aku lak (FORUM Perdana ngan Teater) mmg aku da nak meroyan...giler babeng x penah handle program skali dpt program besa lak...ayoyo..nganga ar..pe ag~
Kalo korang tgk muke aku tyme tuh..sumpah korg gelak...tp ramai gak la kesian kt aku...bibir pucat2...mmg sume handle sniri...VIP, jemputan, kejadah..pastu penaja la byk pulak permintaan..kne la jage hati beliau..kalo ikot cm nk marah juge...tp masih mampu sabar..
Mase b4 program tu la penting nye Meniey disisi aku...dia take over jap coz aku ade test...thankz meniey..terbaik r...
Arrghh..tatau cmne nk ckp..penat gila..tp besh nak mampos..dok dalam khemah ade aircond.mkn dlm aircond..skali kuar khemah panas terik..mmg kne keje kat luarkhemah la kn,,xkn nk memerap curik tulang...
Lepas habes prgram2 aku..owh..ade satu program terpakse batal coz xde penyertaan...mmg aku xde mase nk cari penyertaan..agpon bnde tu tau last mnit..spatotnye penaja kate dia yg nk cari kn..skali..adeyhh..haraaaammmm..last2 batal la pertandingan bercerita kanak2...sory la sgt2 ye adik2...
Paling best bile aku naik pentas nyanyi ngan fazli zainal mase slOt penaja..
Ahakz2!! Suara cm tempe x ckop oksigen..mmg lawak gila..sile la dengar...tapi sbab nk capubkan ahli konvo, aku selamber je naik pentas nyanyi dgn suare aku yg mmg org puji sgt2 ni...suke sgt aku ni memalukan diri..
Bile habis je konvo lyfe aku rase sunyi...
Sbb b4 ni pon aku ade rase cm x tenteram..sbb tu aku nk bz kn diri ngan keje...pastu rase la perasaan emO tu dtg balik bile da sunyi..mase join konvo..blaja pon mls sesangat,,xde mase la nk mesej2 sume tu..mmg kalau ade balak, aku syak balak aku da mintak putos da kowt...
Last2 kitorg still kontek each other tp skang da jarang,..masing2 ahli konvo pon dr mcm2 fakulti..lain2 kolej...kdg2 je hang out sesamer..karaoke,mkn2, borak2, lepak2...
Mase konvo, sume mcm adek bradik..dorg sporting sgt..baik...hahaha....bese la kn...
Aku rindu saat2 konvo..aih...sbenanye aku mmg mls blaja pon..sonok bile x blaja tyme konvo...fokus kat keje je...handle mcm2...tolong2 org...
Skarang? Tah la..
Terbaring kat katil sambil taip2 diari konvo..
Aku ade gak bergambar ngan singa...hehe...comel sgt...anak singa tu name Ixora..
Giler ah...sronok dapat jumpe binatang2..hehehe...
Rindu sgt kt kucing aku....
Hari ni x tau nk buat ape..sbb tu la aku menaip...
Perjalanan konvo aku...aku x dpt citer full sbb terlalu best utk dikongsi.. =P
Dan aku pOn dah makin lupe ape yg jadi..sbb terlalu banyak kenangan indah...