Tuesday, November 30

saye dan selepas exam!!!_**

Hari nie cuaca mendung..same je mcm hari2 b4 nie ...

Petang2 je slalu hujan...

So menjadi kesabaran budak2 UTM yg nak amek exm la..kne berperang ngan katil!!!!

Waargghhh!!!! Finally!!! EXAM AKU TAMAT!

End of the 5th semester...x sangka aku dah tahun 3...

Aku dah jadi rumput layu...sem depan aku akn jadi rumput kering...

U know why??

Kwn aku penah ckp satu pepatah [dari mane dia dpt tah]

Tahun1...juniOr perempuan = rumput segar

Tahun2...juniOr perempuan = rumput hijau

Tahun3..seniOr perempuan = rumput layu

Tahun4...seniOr perempuan = rumput kering

sO...kesimpulannye makin x laku lah! Ahahaha!

Kalau lelaki...dia reverse sket...

Makin seniOr makin ‘market’!

sO..gi mam___ la kalo aku ni x laku ke hape ahn...

hidup kne gO On...ade balak ke..single ke...

bahagia ade kat mane2 je weyh...tp kawen tu sunat...

cm aku gOlOngan wajib dah kOt..OOOpppsssSs!!!

sO nampaknye aktiviti aku lepas eXam adelah seperti main zOmbi...

On9..seperti yg sedang aku lakukan ni...

Bersuka ria..tgk mOvie... [nk keluar tapi duit xder... =(]

OrHhhhh!! bOsan jugak! Aku ade 26 hari lagi untuk memanfaatkan masa2 bOsan aku..

Sem depan aku akan mengOrbankan diri aku utk study semula...

Alangkah!!!

bOhsan..bOsan..janganlah kau pergi jauh dari aku...........

semalam..lepas habes exam aku sempat men game kejap pastu ...kiOK!!

kiOk tu maknenye mampOs atas katil la...mmg penat giler2..terencat separuh Otak aku jawab exam AKK ( basic pOwer) sbb aku x suka giler teOri...blurrr sgt dah Otak aku... kOmpem paper aku tuh hancOOs...aiseyh~

aku tdO sampai kul 6.30...bangun2 terOs sOlat kan...sbb da lmbat...seb bek b4 tdO aku da sOlat zOhOR..kalO x...burnnnn!!!!!

malam tu pulak merayap ke U-mall...dimana kami ini serOnOk menOntOn wayang..sebelum itu mengunyah di mamak...sampai sasa mkn capati + tosai da azpa cekik 2 roti canai..mule2 tu x nk mkn ek..sbb x lapar..nmpaknye mereka tipu...kantOi disitu...

x sempat snap gamba la plak..aiyOoo...

da la angkut keta fafaw..seb bek fafaw nk bagi pinjam...

aku pulak tu yg bawak...hOrrOr gila...tah tetibe je azpa dtg angin xmO bawak keta lak...

aku pOn hentam je r kn...

Ooouhh yaa.... Hanis rOsli juge ikut ye..beliau yg ade exam 1,2,3 hb nie masih sempat merOnggeng bersama...

Kami tgk cite rapunzel....arghh!! best!! Terbaik!! Al-maklum cte disney nie..sbb cte tu comel sgt....kelakar sangat..aku bagi 4.5 bintanglah...

Kira cte tu best la..just bagi aku blOm mampu nak lawan cte ice-age3 yg aku gelak gila babeng dlu...tp dua2 same mantOp!!

Balik bilik je Hanis dah kne study..hOhOho..pastu teman dOrg study...lebih tepat kacO dOrg study jugak la..agagagaga~

Nampaknye hanis dan Vg mls study sgt..sbb mereka asek main zOmbi dan bOrak2 juga...

Penat aku sOh dorg study...tp dOrg nye jadual tu cm banyak ke men zOmbi lak...adeyh...

Don no wat to do la...

Ok2..rOger Out...nk tgk mOvie...huahuahua~

3 comments :

  1. ahahahha......aku suka yg rumput kering tuh. kah3.
    budak pmpuan 1st year masuk ja, semua org usyar kot.. yg laki2 1st year slalunya kakak2 usyar nak amek adik angkat la konon..hak3. yang 1st year pompuan lak berebut ngan kakak2 nak berebut abang2 senior. hampeh berbenor.

    ReplyDelete
  2. salam

    hhehe.. kelakar citer rumput segar, hijau dan layu tu ..

    Buat saya teringat je ..

    ReplyDelete
  3. fafa : hehehe..haah..betOl2...asenye sume u same je kot...slalu budak 1st yer market..ag yg ade rupe...adOy...mmg buat kontroversi...siap ade kes gado2 ag...

    rashid : salam... hihihi..teringat zaman dulu2 ek..huahuahua~

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::