Sunday, November 14

selepas eXam micrO P_**

2,3 ari nie pinggang aku saket2...
lutut pOn saket tawww....
aku syak tulang rawan aku da abeh la...
cm kwn aku ckp..
minyak pelincir yg kat celah lutut tu dah sikit kot..
tu yg sakit lutut nie...
bOle pulak nk injet2 kasi tambah ehk..x penah tau lak aku...

sO..berakhir la sudah exam micrO p aku...
da nk separoh gile nyawe aku bergolek-golek...
lagi2 bile dpt part soalan yg blank tatau nk jawab ape...
memang tibai je la jawab nye...

pastu mase jawab tu aku mamai2...
siap bape kali tah nguap...
mmg tebaik la bile ngantOk campOr ngan mamai + ngan biOl..
kertas aku tu cm nk xnk je aku conteng...
tah pe cite la result subjek nih...
hancOOoos2..

balik2 je aku tidO streeet sampai petang....
mmg qada la..
aku tdo sejam lebeyh je kot pagi td...
mane x selenge je jawab exm...
cipan jatuh bukit pon x cm aku agknye...

jadi, aku ase aku pon nk gi men game zOmbi ni...
tata la ye...
~

2 comments :

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::