Tuesday, November 9

Grrrr..apekah ni..?? _**

Tengah aku syOk2 layan belOg org..

Tetibe je nak follOw....



This webpage is not available.

The webpage at http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=5344989756494249012 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

Here are some suggestions:

· Reload this web page later.

More information on this error


Menatang ni pon kuar....

Arghh..tensen seyh~

Da la aku baru menghentam tensen aku coz carry mark micrOp aku cam *&@#$%..

Pastu line pon nk $#@%&*(*..

Arghhh sampai aty kOrg....!!!!

Jgn la buat aku dOwn sbb bnde 2 simple ni...

Aku ade perasaan awwww.... ß bunyi fevret kwn aku...

Skunk nk study pOn xde mOOd...adOi...rOsak2...

Kalau la ade binatang kat depan aku..aku rase mcm nk men kejar2 je ngan binatang tu..

X kesa r babi utan ke, monyet ke, berOk ke .. ß binatang yg byk kat UTM ni..

Nk tepOn mak aku kang mak aku kompem bantai ceramah 3,4 m/s..

Mkn mase tu....aku belOm sedia nak dgr nasihat skang sbb angin x baek..

Arghhh3!!!! Aku tenssiiii....

Rase cm nk gi kelab dangdut joget2 sampai pengsan!!!

walopOn sore aku x cm ella..aku tetap nk memekik!!

Da la xde pakwe nk dgr aku bebel..

Kwn aku pOn bukan slalu leh layan aku..dorg kne layan pakwe dorg...

Adeeehhh3!

Aku nak kawen r cmneh...xde carrymark pon laki aku bg nk dOk tensen3..

Dah3..aku kne men game..ngantOk ni...

Blaja?? Len taOn r nampaknye.....

ChiaOoo~

2 comments :

  1. Relax la dik...biasalah kalo dh nama internet mmg tgk 'angin' laaa...Hehehehe

    ReplyDelete
  2. haah..tu la pasal...sadis je kalo ngah mOody2 dpt mcm nie.. =(

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::