Sunday, November 14

Di hari yg Dingin_**

[xde motif letak gamba aku ni]
..ni gamba tyme dinner kOnvO..gaye nak hOt je kn...ahh..ske aty aku r ...




hOOOOOOOOOOOOoooreeeeeeyyyYYYyyyyYyyYyYYYYY!!!!!!!!!!!!!

serOnOk sgt nih..
aku nak balik kampOng kesayangan (ye errr je)
nnt mak ayh n kuceng aku pOn balik kampOng gak...
huikksss~ x saba??? MESTI ARRR!!!!

[padehal 3 paper exam final menanti pas raya nanti]
nganga la aku kalO x stdy kat kampOng nnt...
dah la aku x paham sepatah haram pOn yg lect aja kat kelas...
memang aku pelajar cemerlang ah..
pOnteng kelas pOn selalu..ahn3 ain ahn??

kul 3 ni aku nak balik kampOng yeayy3!
nnt spupu aku amek..barang2 x siap kemas ag nih..
skunk da pukOl?? yeaayy..pukol 2,30 ikot jam loceng..
ikOt jam enset lak kul 2.07..
jam enpOn?? kul 2.10...
nampak x?? nampak x???
jam loceng aku cepat RM15 minit...
hah! tu r pasal..td aku da cuak2 da...sebab aku basuh baju kat mesin...lambat lak dia nk siap..pastu td ade akak blOk aku ni ha basuh baju...kne que lah ahn...aiyOoooo!!!!
nnt spupu aku dtg terkangkang la baju aku xde sape nk sidai..aras aku da sunyi sepi da ni xde Org...sume pakat2 balik da x peduli exm....
aku YAKUN! eh YAKIN! aku XKN STDY nnt..caye r...paling bangang pOn aku bukak je buku tu sambil men PLANT VS ZOMBI....arGghhhh!!!
apesal la....tyme raye la nk ade exam....
laju lak aku taip kali ni..ckp da pakai ikot sedap jari je ni...

aku <--baru pas mkn meggi...
sluurrpppppppppp...slUurrpp.....sedapnye meggi kari...minom ngan nescafe panas tyme hujan gni...
lazaaaaaat!!!!!
(perOt nga lapar sebenanye)

eXammmm Oh eXamm....
mengapa kau hadir~

pas exam kne pk sal LI lak..adOOoyy!!!!
aku x decide ag nk LI ktne nih....
AIN!! ini lah mase depan kO!! bile ag ko nk berdikari!!
[cm ade suara2 aneh berkumandang di telinge capang aku ni]

tah3...sume2 blah3!! aku kOmpius ni...kang Otak aku jammed langsung kiOk eXam2!
xde ke bnde besh nk berlaku kat aku sehari dua ni...
contohnye ade putera raja syOk kat aku ke..
x pOn aku jumpe artis tetibe dia bg autOgraph free ke...
mungkin jumpe PM then dia bg duit kat aku ke...(bg RM1 pon jd r)
xde masalahnye...xderrrrr~
stakat ni aku rase cm dOwn ke? x jugak..sbb aku ade family tersayang aku..watpe aku nak dOwn kalo aku masih ade bnde paling penting dlm hidup aku kn???!! kn..kn..kn??!!
dah2..mmbebel byk ngat ni...
hujan pOn da benti..nescafe aku pOn da sejuk....
Ok...
gOt tO gO! tata!

3 comments:

  1. thankz cik honey....
    thankz lavender....salam aidiladha...lmbt cket reply..
    =)

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::

Follow Me @farahinesa