__Jiwa yg kaCau, mOOd yg HiLang__

slalunye aku ade mOod nk edit blog aku nih bile saat2 aku xde mOod...
aku pon x tau nape? tapi itu ade lah kenyataanye k...
well, hari ni cam biase je....
aku pakai tudng labuh cket hari nih...mmg mndapat sambutan la plak..x sangke tol...agknye muke aku ni muke jahat..plek je tgk aku pakai tdung labuh...hahahaha~
klakar la jugak...tudung tu aku beli dr kak ipar aku, dia jual...dia kait sendiri....so aku berminat dan aku beli..bile da beli kne la pakai kn....mcm tudung skolah pon ade...


aku x tau nk ckp ape lagi da...esok ade kelas..aku nak stdy pon xde moOd sgt...aku belek2 bodo je..da 2 jam tapi baru selak 3, 4 helai nota pendek ni...

so...k lah semua...tata~
salam~



memang x payah cakap la...aku tau....blog ni aku dah x usik bape lame dah....
nak kate aku bz? tak de lah....cume mungkin aku xde mood nk edit entri2 baru....lagipun aku malaz jugak nak taip..sedangkan komen2 kat fb pon ade la jugak yg x berbalas, fs ngan tagged ape la lagi...
lagi pulak nk aku taip panjang2 kat entri ni...mmg berjanggut lah nk tggu...tapi aku edit gak ni kan??
mungkin sebab sekarang aku ade mOod....Alhamdulillah....

So...sekarang aku ade kat umah....semalam aku balik...sebenarnye aku malas nak balik..tp sebab mcm mak aku suruh balik...abg2 aku pon balik...n sebabkn mknn kat umah sedap2....aku merelakan diri balik naik bas yg sakit badan aku tercangak je kebosanan dalam bas.....
mmg aku x suke la menunggu bosan2 ni....lain la kalo dalam bas leh main ping pong ke, basketball ke....besh jugak.....

hari tu mak aku citer ade bawak crystal aku pegi jumpe doktor...sebab dia slalu kene sawan...ade hari tu mak aku kate sampai 2x sehari....doktor tu check xde ape2 pon...kucing aku sehat je....doktor kate kucing aku bersih lagi..doktor pon geram tgk kucing aku comel sgt....kucing aku kan ikot tuan dia.... O_o...gurau je...hehehehe.....

ank 2sdare aku ade dok kat luar tuh...ape tah mafia2 4 org tu buat....x larat aku nk layan nnt...jgn stat je...mampos aku x terlayan....laptop sape tah dorg kejekan main game tuh....biarkan je..slagi x kaco aku.,...hehehe....

dapat jumpe katil aku kat umah ni memang nikmat....nyenyak betol aku tidow....mmg stret la....x terjage.....org kejot pon sket punye lame nk kasi aku bgun....ahahahaa.....

kelas baru dah start...new sem, new mood....
kwn2 aku ni dah byk berubah..pegi kelas awl setengah jam...caye x? muke2 dulu yg pegi lambat setengah jam tuh...skarang lagi 10 minit nk stat kelas dorg dah terpacak kat dlm klaz....termasok la aku.....mmg perubahan drastik tahap karma.....
then, kalau dulu separoh nyaye x mao dok depan.....sekarang??? guess what?
kitorang berebut tempat paling depan ngan budak diploma....apekah? gurauan sem baru....?
haha..aku pon x tau tp yg pasti aku join je azam baru ni..mintak2 le berkekalan sampai hujung sem.....

soo...ape hal nnt aku edit lagi.....
daa~




mAne Aku Dapat taH..dLm kerTas Lama..

hati yang sakit..
hati siapa?
hati aku...

jiwa yg kacau..
jiwa siapa?
jiwa aku..

rasa yg hilang?
rasa apa?
rasa percaya..

diri yg merana?
diri siapa?
diri aku lah...

jadi apa yg aku fikirkan?
apa yg aku risaukan?
apa yg aku cuba lakukan?

sebab diri aku bukan lagi aku...
aku bukan lagi seperti dulu...
aku masih aku..
cuma aku bukan seperti 4 tahun yg dulu...
aku yg telah kau kenali dah lama hilang...
jadi tinggalkan aku..aku tak perlukan kau..
kau sakitkan aku...
kau tinggalkan aku..
sebab kau bosan denganku...

ini bukan salah ku..
kau ajar aku begini...

hati yg gembira..
hati siapa?
hati kau..

jiwa yg tenang..
jiwa siapa?
jiwa kau...

sebab kau sakiti aku...
sakit kau hilang...
kau kacau hidupku...
hidup ku kini kacau...

jadi tinggalkan aku...
kau pergilah .....
aku hidup....
walaupun kau tiada....

Hari ni aku punye ✖

name aku ain..aku suke bangun lambat..dan aku suka tdow lame2...contohnye hari ni aku dah tdow 13 jam...aku pon x tau la cmne..aku lom layak la nk kawen lagi ni..masak pon x reti..rentong je...adoyh la...camner...ape citer cmni kengkawan...

tapi hari ni aku ade mop dapur..mop bilik aku...haa...xde la malas sgt aku ni kan..laen la kalo aku membuta pastu xde hasil..hahaha...giler arh...mmg kne maki hidop2 ngan mak aku...pemalas Gred A..x tahan aku la..aku ade kemas2 bilik aku..tukar cadar..basuh baju..lipat kain...rajen jugak kn aku...tapi tetap x leh kawen ag...lom ade sijik kelulusan dri parents aku...jgn harap le aku nk kawen slagi x pegang degree...giler kene blasah ngan abg2 kesayangan aku nnti...terbaeeekkkk!

aku ade hobi mase cuti ni..tgk citer jepun..pastu aku suke tido..online...tp ym x bukak la..sori la geng...malas seyh...nak tgk wayang? ko tau je la ape yg ade kat Muadzam Shah ni..MRSM, UNITEN, Sekolah Teknik, sekolah je da ade5, 6 bijik..KFC pon xde..mcD ape ar lagi...supermarket? ko tau Tunas Manja? haa..tu mmg dah hebat sgt dah kat Muadzam ni..cni pon ramai orang asli..aku suke kalau beli ubi kat diorang..murah2..huuuu~ sedapnye..nak mkn ubi..ubi..ubiiiii....aku nak ubi kayuuu~ sape nk bgi aku ubi kayu.~~~~

k arh..gua nak chiaoO..ari ni penat sket arh...saket pinggang..mop dapur..dah ar dapur aku besor..kalau kecik xpe arh..hari2 aku mop pon xper...naseb baik kat ruang tamu abg aku dah mop kelmarin..rajen abg sulong aku tu...
ariOos...brambOos~