Wednesday, November 9

Luahan aKu sebagai seOrang AnAk

12:49:00 PM 3 Comments
air mata aku x berhenti mengalir lagi ni. serius. aku x tipu pun. esok mesti mata aku bengkak. =( hari ni macam jadi kat aku. tp yg ni yg paling aku hargai. saat aku sedar kerja aku sebagai seorang anak.

aku ni memang senang menangis. so x hairan la. da la kalau aku nanges tu lame. sensitip la kalau melibatkan mak ayah ni. aku beruntung sangat still boleh menghargai mak ayah aku. so aku amik keputusan utk tak tido. nak tunggu mak ayah aku bangun. sarapan ngan diorg. selalunye mesti aku bangun lambat. dah nak petang. masa utk spending dengan diorg pendek. lepas tu aku asek online. wat de hell aku buat? kat U pun aku boleh online! aku xnak la aku lambat sedar menda2 mcm ni saat saat benda tu aku dah x boleh nak hargai lagi. aku tak nak menyesal.

setiap masa yang ade betol betol sangat bermakna. terpulang sama ada korang nak hargai atau tak. nak spending dengan awek? boifren? lelaki? perempuan? kawan2? tapi bagi aku. family comes first. da la aku tak selalu tunjuk rasa sayang kat diorg. =(
ape nak jadi ngan aku ni?

aku bersyukur sangat, Allah bagi aku kesedaran sekarang. esok nak sarapan ngan mak ayah aku! tak sabarnye. =)

aku nak hargai saat2 aku kat rumah. aku harap korang dapat rasa ape yg aku rasa ni. untuk hargai parents korang. aku taktau nak kongsi camne kat korang. tulisan aku ni mungkin tak membantu sangat. tapi.. sedikit sebanyak, aku kongsi perasaan aku ni.

semoga lepas ni aku menjadi anak yang baik. =) perbaiki diri sendiri.

thankz for reading ^_^

Follow Me @farahinesa