Wednesday, September 12

Bosan.

12:29:00 AM 0 Comments
Assalammualaikum~

Dah lama tak menulis. disebabkan mOod yg suke swing cam bebola ikan dalam steamboat. Then, malas pulak nak menaip kisah hidup sendiri yang semakin membosankan tanpa kawan2 kuliah.

Kawan2 ramai yang dah kawen, junior pun sama. Ramai jugak yang dah bersalin anak sulung. Sedangkan lelaki 1st yang aku ushar giler dulu pun dah kawen and isteri dia mengandung 4 bulan. Alhamdulillah, aku hepi dgr cerita dia. Dia dah banyak ajar aku pasal sayang, suka, bertepuk sebelah tangan dan soal hati suatu mase dulu. Dari cerita dia, ternyata dia hepi sekarang and of course la aku hepi untuk orang yang pernah aku suka. Kalau bole nanti nak jumpa anak sulung dia tapi jauh pulak beliau.

Heee. Tak sangka, dah 6 tahun semua tu berlalu, org yang aku suka pun dah kawen. Kawan2 aku semua dah matang. Ade yang dah ade anak, ade yang dah kerja, dah kawen. Macam2. Tu semua aku tengok dr FB la kan. Dari ayah aku masih hidup sampailah ayah aku dah kembali ke rahmatullah. Semua dah banyak berubah. Tu jugak la yang akan jadi kat kawan2 kuliah aku. Lepas ni, conferm. Masing2 mesti ade perubahan. Rasa tak sabar nak kenang balik zaman2 belajar dengan kawan2 nanti. Hihihi.


Follow Me @farahinesa