kUiz dah habeh...aku bOsan!! _**

gamba zaman mude..



hujaaaaan!!!!!!!!!!
aku suke hujan...
pagi td ade kuiz...maka..berakhirnye kuiz aku bagi minggu nie..heh..!
mcm haram sume aku jawab..
nantikan je r rezult yg kompem terbaik!!..hahaha!


aku tatau nk hapdate ape je dlm mnde alah ni?
malas nk tulis panjang2...
tp dok bilik aku bOsan..
tp xde new stOry..
haaa!! bOsan..kwn2 aku sume rayap2 wat keje...
pastu nnt aku sOrg2 jer...
nak ajk dOrg pOn dOrg bz..aku pOn bz kdg2...
time x de chemistry la..
sOb3...
haih~

kambeng!!! mane kO??!! kalO kO dkt UTM kn boleh aku ajk ko rayap...
kalau syam ade pOn besh..
tp syam da kapel la plak...
pastu dua2 pakcik kesayangan aku ni lak bukan kat UTM...
teringat lak dOrg...

hOh! tetibe teringat adah...beliau di K9..
tp mesty r dia kuar date..

xper2..aku belum perlukan lelaki utk hidup...
kawan2 aku ramai..
kerjakan mereka!!
hahahaha :: gelak versi jahat!

mieza? lame x dgr citer beliau......
aku ase dia da kapel la kot?
mungkin dia tgh bahagia..mls kacO...

syahir yaman?
hOh..dia palapes..kompem xde mase...!

Sarah!! ko jaOh sgt kt Ovc...rindu kO..
bile nk balik cni...
=(

mane sume2 membe2 kamceng aku???

Layer?? sal kO masok UIA??!!!
ko le kaki rayap aku yg terbek...
tp ko ni cm dah kategOri OverdOse...
bahaye kalO rONggeng..xmO balik..
igt x kO, aku and Adah gi Time Square kul 10 mlm kt KL dlu?
balik kOl 3 pagi? hah! lawak giler dOe!
jumpe pakcik2 pakai baju batik suh kite balik umah...
pastu kO cuak2 kebebeh...hahaha! lawaks!

dlu kat PASUM, maria n mira mmg geng shopaholic paling mantap..
kOrg le yg melakukan kasut2 di Mesia ini...
ishk4...
mmg besh kalo kuar rOnggeng ngn kOrg...
sampai kematu kaki aku kOt...
lepak kat Masjid India..

makin aku dOk bilik single makin cepat lak aku bOsan...
wuuuuu~
layan lagu gOlek2 ats katil sOrg2 je r...
daa~ ChiaOOo~

tekanan beban lampau_**

mangkOkkkk......!!!!!!!

x dapat jawab kuiz micrO P!!!!!

cam **** jer la....

bace tp x hengat...watdehek??!!

Oke..dah habes carOt...

ade care utk hilangkan tekanan aku??

daa~

Duit akuuuu......_**

Hari nie..duit aku terbang mcm rama2!!!...
bahagianye...........

aku beli henpOn..
murah jer lorh...xmO yg mahal2...
nnt x ckOp duit nak enjOy lak..
aku jugak bayar duit spek mate aku : Lee

sOry la Fikhri..
walOpOn ko x suke..
tetap aku beli HP cina...
penat je aku mintak pendpt ko kn...
huhuhu...

thankz eya kerana mensapOt gak pembelian aku..
walOpOn ko xde pengalaman...

tp aku tetap nk beli..
sbb aku degil...
ape2 pasni aku kne r tggung sniri...
hehehe...

hari nie?
errm...
xmO citer la...
tu je aku nk citer..
kdg2 kite kne ade sikit rahsia kn...
hihihi~
ChiaOOo~

Citer The Socerrer's Apprentice_**

Owwwooo.....
mlm td tgk citer The Socerrer's Apprentice.....
ahakz...aku tgk kat CS kul 10.45..tiada kejadian pelik berlaku..
besh gilO!!
sbb aku x expect sgt citer dia besh, klakar, and bOleh manipulasi perasaan...
waaaahh..
ape aku ngarOt ni...??
bagi aku lagi besh r dari Percy jacksOn kOt?
ke sbb tu citer baru?
myb sbb citer ni lawak..ag2 aku gelak cm nak pecah perOt gak..
berbalOi....siyes..pi la tgk kwn2 ngan balak2 dan awek2 anda...hik3..
pastikan tgk kat wayang dan jgn wat wayang sendiri...!!

mlm td aku tgk pOn ngan sape je..bukan ngan kwn2..
kalO dpt tgk ngan kwn2 ramai2 cm ag besh je...x kesah r tgk ngan sape2 tp mmg cite tu besh..
tp jadi la..dah ade Org yg nak bawak aku...tOlOng aku..
dari aku tercegat kat dalam bilik pastu cm biOl2 sOrg2 ngan sampah berlambak dlm Otak aku..
baek aku berhibur/berlibur ehk..
and funny what...afta balik tu aku rase setenang perasaan....
dan mcm bOleh xde masalah...
but bukan aku nak kate aku dah fully Ok..
just getting better... Thank God!

hari ni xtau la cmner plannyer..
menurut kate Alia dan Fieza...yg bersambung dari kata2 Iqbal dak laki kelas aku...
Isnin ni satu FKE akan mengalami cuti pade sesi pagi..kerana katenye ade Org penting nak dtg?
betOl kah?
ke aku diperkotak-katikkan jer??
jika benar, maka, tiada lab?? tiadaaa?????? ahakz!!
still aku kne prepare utk pre-lab elektrOnik gak lOrh...
kalO x mampOs gak aper..da lah nanti ade test...
ape je yg aku blaja slame ni?? cam...xde pape pOn? kOsONg?
Oh my God...aku kne pulun lak..
esOk pOn aku x free satu hari...
=)
aih~
kene study nih...kalaO la aku mampu..
huahuahua~!


kate Org kita akan bahagia bile tgk Org yg kita sayang bahagia.
dan betul la kate Org sayang yg betOl2 sayang memerlukan pengOrbanan.
[ayt cm penah bercinta je] pOyO!!

ChiaOOo....

all yOurs

All the lives always tempted to trade

Will they hate me for all the choices I’ve made

Will they stop when they see me again?

I can’t stop now I know who I am


Now I’m all yours, I’m not afraid

And you’re all mine, say what they may

And all your love I’ll take to the grave

And all my life starts now

Tear me down they can take you out of my thoughts

Under every scar there’s a battle I’ve lost

Will they stop when they see us again?

I can’t stop now I know who I am

Now I’m all yours, I’m not afraid

And you’re all mine, say what they may

And all your love I’ll take to the grave

And all my life starts

I’m all yours, I’m not afraid

I’m yours always say what they may

And all your love I’ll take to a grave

And all my life starts starts now







hari ni rase nak kentut banyak2 kali_**

hari ni hari ape?
bape haribulan??
hahaha....
20 la dOe!!
okeh..tulis tarikh dan hari...

20 Julai 2010, Selasa..


td dlm kelas mls belajar..
aku dah stat sem baru..
JPA da kasi aku duit..
banyaaaakkkk!!!! ase cm nak abehkn sume je...
x tahan aku tgk duit byk2...


semalam besday Fikri.... <-- buleh kelik
Happy Bestday Fikri....!!!
aku boleh lupe besday beliau..
siap wat bOdO2 je ag..
sian kO kn Fiq..
sOrie....... =(


td aku ade ngumpat ngan Azpa dalam kelas..
pasal Hanis Zalikha..
huhuh..bukan citer buruk la..
just kagum ngan Hanis cOz dia ala2 cm sempurna gitu..
dia cube jd yg terbaik..
n mmg bukan takat aku je la yg kagum ke dia..
ramai ag yg menjadikan dia cm idOla gitu...
xper la..aku belum mampu nak smpai tahap tu...
hOhOhO..jd perempuan biase pOn da bagus...
kampOng gurl!


pastuh smlm gi mkn kat ayam penyet,,,
sOnOk sgt!! Azpa park depan gym [aku syak azpa sengaje]
pastu dpt la tgk 'abg2' badan sasa ngah beriadah kn...
siap ade satu kes ag yg jadik..
Oppps..nk tau face 2 face ngan aku la..Okeyh!.


pastu ni aku ade kelas ag dlm kol 2 ni..
ngan Encik Qamalil...hOhOhO..beliau chumell tp tegas..
x kesah r..janji chumell...


aku dah bOsan la jd single..
tp aku suke gak jd single..
senang...
tp nk kapel xde sape nk aku...
sO..aku jd single je la..
bukan aku xnk kapel..hahaha..
jgn ingat aku player...
aku baru kuar ngan laki berdua baru 4,5 kali je k..

entri ari ni cm sampah je..
serabut..
xkesah r..
jnji aku hapdate..kan....kan..kan...!!!
Okeyh..ngantOk!! chiaOOooo.........

Pengembaraan seOrang CikarO_**

mOdel parkson yg baru..tau x??

mule nk ckp ape herk???
Ooo yee...aku nak pOt pet pasal aku gi jenjalan la der..besh bangat!
walOpOn da Only 4 gurls...1 bOy plus 3 Other bOys yg late!
huh! pakcik2 tu mmg buat kami byk je sabOr..Otw2! tapi haram...
susah wOo kalO laki yg x punctual nie! kalO aku ade balak yg buat cmtu..
ade la bnde yg aku buat nanty..
last2 jumpe Acai , Fzul and mOja beberape minit je..
mcm x paya jumpe je..tp xper la..
dOrg cm x willing je nk dtg..kami je yg cm semangat ajk dOrg..
ntah2 dOrg pOn terpakse..
dtg pOn dah kOl 5..

hanye Nas je yg setia menemani kami..
Hajar pOn balik awl..
Anisah + Nas + aku + Shitah je yg stay tOgether till 8++..

tapi ape2pOn serOnOk sgt2 perjalanan kami tuh..
best gila..
ye r..
aku pOn dah lame sgt x jmpe Anisah..
skali kuar gOsip2 yg undefined..
OOops..yess! aku + shitah terpana..

cite zaman skOla..
Cerita lama...

gurlz + gOsip..
memang nyate le kami..
Nas yg dengar pOn sengih2 je la..
plus, kami yg kaki2 bergambar nie tanpe segan silunyer snap mcm2 pOse...
muahahaha!
ilek r der..bukan slalu jumpe!



mase ni la berjanggut tggu pakcik 3 Org tu..sambil2 tu bergamba la ilangkn bOsan..
mase nie kat dalam bas....gamba aku ngan shitah la yg maksimum..
hik3..mase ni pOse depan parksOn..lalala~
muke bOsan...

ececeh2....pelik jugak gamba ni sebenanye...
jual pOkOk..laku x?

aweks2....cikarO wa cakap lu!
hahaha..! gamba nie la...mase aku ngah pOse, ade sOrg mamat nie dia kuar dr lif, pastu tgk aku sampai eksiden bertepek langgar pintu...cOmel je la...
cikarO yg pOyO..
hehe..anisah suke jugak bergambO..
hik2..ngan Nas.. beliau sgt baik..Shitah ade berkata.. Nas boleh menjadi balak yg baik...
iklan yOgurt di situ..harap maklum..
Hajar..wahkakaka...chumell kn beliau...




dari kul 7.20 pagi aku bangun..
sampai la kul 10 mlm aku sampai rumah..
dan kul 2 aku tidO..
aku mmg lack Of sleep!
sbb mlm sblm tu kuceng aku Sawan..then aku tdO dlm kOl 3 lbh..
ayh aku pOn smpai demam..
mybe sebab mandikan Kristal kul 2 pagi..
aku memang penat tapi serOnOk sebab dpt berOnggeng ngan kawan2!
thankz guys..
u all r Owesome...!

ChiaOo!!


Cerita yg bOsan..x paya la bace_**



lame la saye x apdet belOg saye ahn3??!!
saye pOn tatau nak tulis ape la..
tetibe je bahasekan saye eh..ahah! pOyO lah!

aku pening..
punca?? :: aku banyak makan makanan!!
td aku makan nasi + sambal tumis + sotOng gOreng tepung nestum + pOpcOrn ayam
erkkkh!? nak muntah..sbb kenyang sangat..mmg x ikOt sunnah Nabi lah aku nie..

sO.
td aku dan parents aku pegi KeratOng..
beli barang2, jln2 rumah kwn parents aku, jumpe dOktOr saje bOrak2 ngan beliau..
ahakz!

esOk plak aku nk pegi Kuantan ngan Shitah!!!
waaahh!! x sabar..mahu jumpe kwn2 aku..

semalam sgt best..
aku ngan mak aku pegi pasar beli baju..
mmg x DINAFIKAN...
baju kat pasar malam memang murah dan berbalOi!
bOle tawar, cantik2, byk pilihan, memang aku suker Pasar Muadzam Shah utk shOpping baju..!
satu kelemahan beli baju kat pasar malam : x leh test! x suke!
naseb baek baju smlm aku beli muat.
serOnOk!

sO.Oke..
da ngantOk..
cicak kat rumah aku dah tdO kOt ngan bini dia.
nyampah aku.berak rate2.ase cm nak sule je menatang tu.
pastu wat bunyi2 rOmentik kOnOn nk ushar cicak len..
cheht! pOooOdah!!

ChiaooOO!

eNtri bUat Yana Mohamad_**




miahahaha.....bangge jap...yana telah memprOmOt belOg aku...maceh2...
nie pOn cm ade nak kembang kempis idOng aku tahan bangge..seb bek sluar ari nie besa..kalO x, haihh...kOyak le gamaknye ye x? [bahase ape aku ckp ni?]

sO..di atas adelah belOg beliau.. <-- pekataan belOg tu bOleh kelik
skang giliran aku lak nk review sket2..
blOg dia nice..template dia ala2 gurlish sket...budak ni mmg keperempuanan...
tp aku suke dia nye name belog..
Tinta Si Gadis..
yana mohamad..anda sile jgn bangge sgt ye..hOhOhO:
budak ni ske buat2 crite2 chenta..kalO anda mahu layan perasaan jiwang besi anda..
di alu2 kan ke belOg beliau..

muahahaha....
i lOve myself..

tetibe je herk??
!!miahahaha!!


ChhiaOooooo!!