Friday, July 23

Citer The Socerrer's Apprentice_**

Owwwooo.....
mlm td tgk citer The Socerrer's Apprentice.....
ahakz...aku tgk kat CS kul 10.45..tiada kejadian pelik berlaku..
besh gilO!!
sbb aku x expect sgt citer dia besh, klakar, and bOleh manipulasi perasaan...
waaaahh..
ape aku ngarOt ni...??
bagi aku lagi besh r dari Percy jacksOn kOt?
ke sbb tu citer baru?
myb sbb citer ni lawak..ag2 aku gelak cm nak pecah perOt gak..
berbalOi....siyes..pi la tgk kwn2 ngan balak2 dan awek2 anda...hik3..
pastikan tgk kat wayang dan jgn wat wayang sendiri...!!

mlm td aku tgk pOn ngan sape je..bukan ngan kwn2..
kalO dpt tgk ngan kwn2 ramai2 cm ag besh je...x kesah r tgk ngan sape2 tp mmg cite tu besh..
tp jadi la..dah ade Org yg nak bawak aku...tOlOng aku..
dari aku tercegat kat dalam bilik pastu cm biOl2 sOrg2 ngan sampah berlambak dlm Otak aku..
baek aku berhibur/berlibur ehk..
and funny what...afta balik tu aku rase setenang perasaan....
dan mcm bOleh xde masalah...
but bukan aku nak kate aku dah fully Ok..
just getting better... Thank God!

hari ni xtau la cmner plannyer..
menurut kate Alia dan Fieza...yg bersambung dari kata2 Iqbal dak laki kelas aku...
Isnin ni satu FKE akan mengalami cuti pade sesi pagi..kerana katenye ade Org penting nak dtg?
betOl kah?
ke aku diperkotak-katikkan jer??
jika benar, maka, tiada lab?? tiadaaa?????? ahakz!!
still aku kne prepare utk pre-lab elektrOnik gak lOrh...
kalO x mampOs gak aper..da lah nanti ade test...
ape je yg aku blaja slame ni?? cam...xde pape pOn? kOsONg?
Oh my God...aku kne pulun lak..
esOk pOn aku x free satu hari...
=)
aih~
kene study nih...kalaO la aku mampu..
huahuahua~!


kate Org kita akan bahagia bile tgk Org yg kita sayang bahagia.
dan betul la kate Org sayang yg betOl2 sayang memerlukan pengOrbanan.
[ayt cm penah bercinta je] pOyO!!

ChiaOOo....

3 comments :

  1. apa nie. xde kena mengena ngan tajukk../. :)

    ReplyDelete
  2. hapiz : xde ek? ade la sket2...kne ade kne mngena ngn tajuk ke?? alaaa....

    cheetah : syOook wOoo!!

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::