Sunday, July 4

Cerita yg bOsan..x paya la bace_**



lame la saye x apdet belOg saye ahn3??!!
saye pOn tatau nak tulis ape la..
tetibe je bahasekan saye eh..ahah! pOyO lah!

aku pening..
punca?? :: aku banyak makan makanan!!
td aku makan nasi + sambal tumis + sotOng gOreng tepung nestum + pOpcOrn ayam
erkkkh!? nak muntah..sbb kenyang sangat..mmg x ikOt sunnah Nabi lah aku nie..

sO.
td aku dan parents aku pegi KeratOng..
beli barang2, jln2 rumah kwn parents aku, jumpe dOktOr saje bOrak2 ngan beliau..
ahakz!

esOk plak aku nk pegi Kuantan ngan Shitah!!!
waaahh!! x sabar..mahu jumpe kwn2 aku..

semalam sgt best..
aku ngan mak aku pegi pasar beli baju..
mmg x DINAFIKAN...
baju kat pasar malam memang murah dan berbalOi!
bOle tawar, cantik2, byk pilihan, memang aku suker Pasar Muadzam Shah utk shOpping baju..!
satu kelemahan beli baju kat pasar malam : x leh test! x suke!
naseb baek baju smlm aku beli muat.
serOnOk!

sO.Oke..
da ngantOk..
cicak kat rumah aku dah tdO kOt ngan bini dia.
nyampah aku.berak rate2.ase cm nak sule je menatang tu.
pastu wat bunyi2 rOmentik kOnOn nk ushar cicak len..
cheht! pOooOdah!!

ChiaooOO!

4 comments :

  1. Kah3.. baru tadi kawan taip entry pasal cicak, tetiba terserempak entry cicak kat blog ni.. bunuh je cicak tu, dapat pahala

    ReplyDelete
  2. hahaha.. cicak pun tau nk pasang skandal tau! :P

    ReplyDelete
  3. kalau cicak tu ganggu lagi
    kau bedil jer bini dia
    biar dia tak dapat mengawan dan lahirkan spesies2 annoyink
    ekekeke

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::