Tuesday, July 6

Pengembaraan seOrang CikarO_**

mOdel parkson yg baru..tau x??

mule nk ckp ape herk???
Ooo yee...aku nak pOt pet pasal aku gi jenjalan la der..besh bangat!
walOpOn da Only 4 gurls...1 bOy plus 3 Other bOys yg late!
huh! pakcik2 tu mmg buat kami byk je sabOr..Otw2! tapi haram...
susah wOo kalO laki yg x punctual nie! kalO aku ade balak yg buat cmtu..
ade la bnde yg aku buat nanty..
last2 jumpe Acai , Fzul and mOja beberape minit je..
mcm x paya jumpe je..tp xper la..
dOrg cm x willing je nk dtg..kami je yg cm semangat ajk dOrg..
ntah2 dOrg pOn terpakse..
dtg pOn dah kOl 5..

hanye Nas je yg setia menemani kami..
Hajar pOn balik awl..
Anisah + Nas + aku + Shitah je yg stay tOgether till 8++..

tapi ape2pOn serOnOk sgt2 perjalanan kami tuh..
best gila..
ye r..
aku pOn dah lame sgt x jmpe Anisah..
skali kuar gOsip2 yg undefined..
OOops..yess! aku + shitah terpana..

cite zaman skOla..
Cerita lama...

gurlz + gOsip..
memang nyate le kami..
Nas yg dengar pOn sengih2 je la..
plus, kami yg kaki2 bergambar nie tanpe segan silunyer snap mcm2 pOse...
muahahaha!
ilek r der..bukan slalu jumpe!



mase ni la berjanggut tggu pakcik 3 Org tu..sambil2 tu bergamba la ilangkn bOsan..
mase nie kat dalam bas....gamba aku ngan shitah la yg maksimum..
hik3..mase ni pOse depan parksOn..lalala~
muke bOsan...

ececeh2....pelik jugak gamba ni sebenanye...
jual pOkOk..laku x?

aweks2....cikarO wa cakap lu!
hahaha..! gamba nie la...mase aku ngah pOse, ade sOrg mamat nie dia kuar dr lif, pastu tgk aku sampai eksiden bertepek langgar pintu...cOmel je la...
cikarO yg pOyO..
hehe..anisah suke jugak bergambO..
hik2..ngan Nas.. beliau sgt baik..Shitah ade berkata.. Nas boleh menjadi balak yg baik...
iklan yOgurt di situ..harap maklum..
Hajar..wahkakaka...chumell kn beliau...




dari kul 7.20 pagi aku bangun..
sampai la kul 10 mlm aku sampai rumah..
dan kul 2 aku tidO..
aku mmg lack Of sleep!
sbb mlm sblm tu kuceng aku Sawan..then aku tdO dlm kOl 3 lbh..
ayh aku pOn smpai demam..
mybe sebab mandikan Kristal kul 2 pagi..
aku memang penat tapi serOnOk sebab dpt berOnggeng ngan kawan2!
thankz guys..
u all r Owesome...!

ChiaOo!!


3 comments :

  1. owh..seronok kluar same kawan beramai2..
    len kali kalo kluar lagi ajak la saya skali yek. ahaks..

    ReplyDelete
  2. Woi...jeles nye aku...woiiii....hehehee...best aahhh korang erk....awek2 cikaro telah menggoda Nas sekali gus

    ReplyDelete
  3. weyh ain.. ape die gosip2 undefined tuh?? tlinga ak tibe2 rase gatal nk dgr gak.. haha..
    best gile kot kluar ngan member2 lame.. nnt kalo kite smpt jmpe, kite buat girls day out!! hahaha.. ^^

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::