Friday, May 4

pEsta kOnvO UTM

8:14:00 PM 0 Comments
semalam dah start Pesta Konvo UTM! hahahaha.

aku jalan ngan 4 mamat gOrgeous. kwn2 aku je pown. gojes la sgt. da la kaki paw. ehem. aku pon kaki paw juge. so no big deal la.

lepas tu tuka giliran bini muda plak, jalan ngan geng2 azpa dan hanis. ade sha, vg, sasamon. last2 berpisah. tggal la aku ngan hanis n vg. budak2 ni, jalan2 x hengat. kaki aku da kematu jalan 3 jam kat situ. dekat kul 12 baru balik. psikO habes la.

ramai Org aku jumpe. ade autOshOw. x mcm autOshOw sgt la. dia cm dok tayang kete yg versi speaker kuat2 tu. hahaha.

aku tak beli pape sgt. beli penyangkut fon. makanan. lagi pon bawak duit seplOh hengget je! zzzzz.

Wednesday, May 2

Auuww...... lelaki naik mercs tegor aku...

10:19:00 PM 2 Comments
semalam lepas kelas aku pegi la bayar bill astro umah kat pejabat pos UTM ni kn. then aku nak pegi Maybank ade hal sikit. hahaha. mase otw nk gi taman U, aku da ushar satu baby mercedes yg cun melecun kat belakang aku. smart seh. dia dr UTM gak tu. hahaha. then mase kat traffic lite, tetibe baby mercs tu lalu seblah aku, ade 2,3 org lelaki dlm tu tunjuk2 kat kete aku. rupe2nye aku tak tutup pintu rapat. HAHAHAHAHA. malu siOt!!! bikin malu seh aku nie kn!! addoi la.. dia tegur la betulkan pintu aku pastu dia senyum. :) comel je. haih. caer2.

Follow Me @farahinesa