Wednesday, May 2

Auuww...... lelaki naik mercs tegor aku...

semalam lepas kelas aku pegi la bayar bill astro umah kat pejabat pos UTM ni kn. then aku nak pegi Maybank ade hal sikit. hahaha. mase otw nk gi taman U, aku da ushar satu baby mercedes yg cun melecun kat belakang aku. smart seh. dia dr UTM gak tu. hahaha. then mase kat traffic lite, tetibe baby mercs tu lalu seblah aku, ade 2,3 org lelaki dlm tu tunjuk2 kat kete aku. rupe2nye aku tak tutup pintu rapat. HAHAHAHAHA. malu siOt!!! bikin malu seh aku nie kn!! addoi la.. dia tegur la betulkan pintu aku pastu dia senyum. :) comel je. haih. caer2.

2 comments :

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::