Thursday, December 24

memang x payah cakap la...aku tau....blog ni aku dah x usik bape lame dah....
nak kate aku bz? tak de lah....cume mungkin aku xde mood nk edit entri2 baru....lagipun aku malaz jugak nak taip..sedangkan komen2 kat fb pon ade la jugak yg x berbalas, fs ngan tagged ape la lagi...
lagi pulak nk aku taip panjang2 kat entri ni...mmg berjanggut lah nk tggu...tapi aku edit gak ni kan??
mungkin sebab sekarang aku ade mOod....Alhamdulillah....

So...sekarang aku ade kat umah....semalam aku balik...sebenarnye aku malas nak balik..tp sebab mcm mak aku suruh balik...abg2 aku pon balik...n sebabkn mknn kat umah sedap2....aku merelakan diri balik naik bas yg sakit badan aku tercangak je kebosanan dalam bas.....
mmg aku x suke la menunggu bosan2 ni....lain la kalo dalam bas leh main ping pong ke, basketball ke....besh jugak.....

hari tu mak aku citer ade bawak crystal aku pegi jumpe doktor...sebab dia slalu kene sawan...ade hari tu mak aku kate sampai 2x sehari....doktor tu check xde ape2 pon...kucing aku sehat je....doktor kate kucing aku bersih lagi..doktor pon geram tgk kucing aku comel sgt....kucing aku kan ikot tuan dia.... O_o...gurau je...hehehehe.....

ank 2sdare aku ade dok kat luar tuh...ape tah mafia2 4 org tu buat....x larat aku nk layan nnt...jgn stat je...mampos aku x terlayan....laptop sape tah dorg kejekan main game tuh....biarkan je..slagi x kaco aku.,...hehehe....

dapat jumpe katil aku kat umah ni memang nikmat....nyenyak betol aku tidow....mmg stret la....x terjage.....org kejot pon sket punye lame nk kasi aku bgun....ahahahaa.....

kelas baru dah start...new sem, new mood....
kwn2 aku ni dah byk berubah..pegi kelas awl setengah jam...caye x? muke2 dulu yg pegi lambat setengah jam tuh...skarang lagi 10 minit nk stat kelas dorg dah terpacak kat dlm klaz....termasok la aku.....mmg perubahan drastik tahap karma.....
then, kalau dulu separoh nyaye x mao dok depan.....sekarang??? guess what?
kitorang berebut tempat paling depan ngan budak diploma....apekah? gurauan sem baru....?
haha..aku pon x tau tp yg pasti aku join je azam baru ni..mintak2 le berkekalan sampai hujung sem.....

soo...ape hal nnt aku edit lagi.....
daa~




No comments :

Post a Comment

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::