Monday, December 28

__Jiwa yg kaCau, mOOd yg HiLang__

slalunye aku ade mOod nk edit blog aku nih bile saat2 aku xde mOod...
aku pon x tau nape? tapi itu ade lah kenyataanye k...
well, hari ni cam biase je....
aku pakai tudng labuh cket hari nih...mmg mndapat sambutan la plak..x sangke tol...agknye muke aku ni muke jahat..plek je tgk aku pakai tdung labuh...hahahaha~
klakar la jugak...tudung tu aku beli dr kak ipar aku, dia jual...dia kait sendiri....so aku berminat dan aku beli..bile da beli kne la pakai kn....mcm tudung skolah pon ade...


aku x tau nk ckp ape lagi da...esok ade kelas..aku nak stdy pon xde moOd sgt...aku belek2 bodo je..da 2 jam tapi baru selak 3, 4 helai nota pendek ni...

so...k lah semua...tata~
salam~



4 comments :

  1. salam singgah :)
    nice blog cik adik :)

    ReplyDelete
  2. =) sker blog ni...ade lgu mcm harry potter ckit..lawa lak 2 design die..hehehe.. tp sy xde blog..x tau nk wat...ni sj2 je komen...aaaaaaaa....2 je kot...k bye..smkom...-oovoo(teruna sengsara)=)

    ReplyDelete
  3. errk...thankz aL-gOjO
    lagu ni the beatles nyer lagu.best kn...thankz menyinggah..
    tata Hazwan..

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::