Sunday, November 14

Anda suka memalukan diri??? _**

aku kalO ngah free2 ni sampi 2,3 entri aku update...tapi kalO bz...sunyi sepi la belOg selenge aku nih....

ni ade tips2 utk kamOo yg selalu memalukan diri....

ehh.. ye ke....

tah la...aku cOpy kat fesbuk.....


PLAGIARISM!!!! HEHEHEHE!!!







1. Kalo tersepak batu: Jangan terus bangun, sebaliknyer anda baring dan terus berguling-guling hingga jauh dari perhatian ramai...lepas tu baru bgn bila takde orang nampak..



2. Kalo terjatuh beskal: cepat-cepat naik beskal anda semula dan jatuhla lagi sehingga berkali-kali supaya orang ingat anda saje-saje buat lawak...



3. Kalo terjatuh tangga: terus bersilat seolah-olah anda dirasuk atau sedang berlawan dengan makhluk halus...



4. Kalo terjatuh dalam longkang: pungutlah sampah yang ada sambil marah-marah dengan suara yang kuat, pasti orang menyangka anda seorang yang amat prihatin terhadap kebersihan....



5. Kalo jatuh ketika nak naik bas: jeritlah kuat-kuat.."oi! apa tolak-tolak ni?" walaupun tiada orang di blakang anda....



6. Kalo terjatuh di dpn bus stop: terus buat-buat pengsan sehingga ada orang membantu anda..kalo takde..baring terus sampai malam dan takde orang lagi kat bus stop tu...haa...ni lah masa sesuai untuk bangun semula....


7. Kalo jatuh tergelincir kat lantai licin: tarik la kawan (atau sesiapa yang ada kat sebelah anda) untuk jatuh bersama-sama supaya tak lah anda sorang je yang dapat malu...ye tak?....

5 comments :

  1. huhuhuhu....samelah kiter...kalo xde keje,...punyrlah banyak entry kiter tuleh yer x..

    ReplyDelete
  2. tips menarik...kalo jatuh kat jamban, cepat2 ngaku kerja cleaner, nak basuh jamban tuh....

    ReplyDelete
  3. azwa : haihh....rajin je time tu kite rayap blog org kn..kalo x..haihhh~

    shapoji : waaahh....bagus tuh~ hahaha..penah buat eyy???

    ReplyDelete
  4. tak pernah.....jtuh jamban kat rumah ader la....tue takder org nak kesahkan...

    ReplyDelete
  5. hahaha....kalo kt umah mmg selamber je la ahn...paling terOk pon family yg nampak...huahuahua...

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::