Saturday, May 1

2 Mei_**

ari nie dah 2 Mei ek?
apesal ah? aku cm xde mOod je hari ni.ade sebab pemangkin ke?
mungkin ade oksida terbebas di sekeliling aku.

aku dah rase mOod aku dah cm kne campak kat dlm longkang tuh.ape kes?
sape campak.? brani betOl.sO.aku pOn bls comment Org kat fesbuk pOn nk xnk je la.
xbape nak ade mOod.nk berblOgwalking hari nie pOn xde mOod juge.
kang dapat2 kne sentap kang sesia je darah aku nek pade paras maksimum.sO.bek aku dOk dediam je dlm blOg aku ni.

ske aty kOrg la nak bace ke xnk.xde ape spesel pOn dlm blOg aku ni.
kekadang cm ade nak ttup blOg aku nie.malas jugak nk tetaip nie.tp aku pikir pasneh aku nak membebel katner.nk celOteh kutOk2 sarkastik sumer tu?
sbb aku da la xde diari.ni la dia yg ader.diari On9 aku.

anak2 sdare aku sume ngah menyampah kan harte kat luar tu.tadi dia nampak pOtato aku dlm blek habes dia kebas.dengan x segan silunye mambahan pOtato aku.lantak la kOrg.aku pOn da mls nk mkn bnde alah tu.sampai nek lemau da.
petang nie cm nk bawak dOrg jenjalan.lame x layan ank sdare aku nih.

tadi pOn aku bgun awl sebab ade kenduri kawen.kalO x.haram lah aku nak tinggal kan katel aku tuh.da ah mahal tilam tu aku beli.rm300++.pakai dwet sniri.dwet JPA.miakakaka.
cmner la aku x manfaatkan betOl2.

da 2 minggu aku cuti ehk.td aku nengOk ank jiran aku nie.fuh.dah makin cun melecun.siap blusher, mekap kejadah.tp mak dia slalu bebel sbb dia mls blaja.mak dia pOn ade ckp.kalO ko jd kerani tu pOn mak da ase senang hati.mane taknye.asek merayap jugak jiran aku nie.ramai kawan.tapi ske aty dia la.at least dia x nyusahkan Org.x isap dadah ke ape sumer tu ah.dah dia xnk blaja.xkn nk pakse.biar le dia melawO.mantap betOl.kecik2 ag dah mekap.

k ah.mmg x bape ade mOod.kalO x mulOt aku nie laju la jugak nk maki Org nanti.blOm tibe masenye.chiaOo~


4 comments :

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::