Thursday, May 6

tukar LayOut_**

finaLLy.
i take lOng tyme utk pikir2 nak tuka layOut ke tanak.
tu lah. sekarang dah tuka pOn.banyak layOut yg cantik + tOmey yg aku jumpe.
last2 aku chOOse dis 1. why? simple jer..apekebende kO nie Ain pilih layOut byk2 last2 pilih yg nie.

mmg x cantik sgt.tapi aku pikir dia simple dan nampak nice sgt.warne yg sOft. ske aty aku la kan.blOg aku.kOrg pON bace isi dia.bukan belek apebende yg ade kat sekeliling. ke tak?

esOk dah nak kena balik kampOng.alarhai.
mane la aku nak kOrek jalur lebar kat saner.
merana la aku kebOsanan.mungkin lah, aku kne maen ngan Kristal and Kris.

ade satu bnde aku luper nak kasi tau.
mase aku On da way nak balik Muadzam td.
aku ader nampak satu ayam naek lori.
bukan satu eh.satu geng.band ape aku tatau la.
ape yg aku nk ckp dOrg chumel giler.
aku kn penah ckp aku sker tgk ayam nek lOri.
aku ngan parents aku siap bOrak2 sal ayam tu.

hari ini ternyate aku hepi.walOpon otak aku ade biOl2 sket.
rase cm ade karen 240 vOlt mengalir kat dlm Otak aku ni.
ape pasal tah. tdO x betOl lah nie. bahaye betOl la wei.
silap2 wayar salah circuit, mau nye aku kejOng fOrever.

tak lame lagi ayah aku nak buat OperatiOn. kOrg dOa2 kan lah ye kesehatan ayah aku.
Risaulah. asek saket2 jer. naseb baek ayh aku cm kuat lagi. berkebOn segale bagai tu. kdg2 tu buat2 mcm x saket pOn ader jugak. aishh. ayh aku ni. mak aku pon ade saket2 jugak.tp rajen lah jugak aku urut2 mak aku. lega lah sikit.
just ader masalah buah pinggang and saket kaki lah. aku dOa banyak2 supaye Allah bagi kesehatan yg berpanjangan pade famili aku sebab aku syg sangat kat dOrg. syg sangat2.

sO.Ok lah.aku kena tidO jap lagi.semalam pOn aku tidO kul 7 pagi.tah ape bnde lah yg melepak kat mate aku sampai x leh lelap.chiaOo.







3 comments :

  1. cantik...cuma klw boleh tulisan nie tukar colour=)lagi cantik blog farah=)

    ReplyDelete
  2. ow...ye ke? agk2 colour ape yg sesuai ehk? pink?

    ReplyDelete
  3. ehhh clp2...semalam line problem...load xabes....nie dah ok la...hehe...sorrry taw...tersilap...cantik dah blog nie=)

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::