Tuesday, May 18

Me and mY Date?_**

yUhuuuuUuuu__________
[tajOk nak gempak]
Pssst.semalam.aku pegi Kuantan.buat dabel date.
mwakakaka.sOnOk pulak.
tengOk wayang.Cite 'Balas Dendam Berbulu'.
Maen bOwling.lame siyOt x pekena bOling.
paling lawak aku dpt 2 strike.
[selame ni aku x penah strike pOwn.sOb3].
maen game DaytOna.ngan Shitah.
Makan berempat.Jln2 sambil bOrak.
beli sket brg2.mkn Waffle.cOrncup.twisties.
pergghh.indahnyer merayau.

naek bas kOl 9 pagi.
bayang ah aku bangun kOl bape.
[selame ni x penah2 aku bangOn pagi]
kOl 7.30 aku da bangOn.
sHitah dtg umah aku.
then nek bas gi Kuantan kOl 9.

rayau2.
balik nek Bas kOl 6.
Nas hantar kan kat terminal bas.
Edham lak dah balik awl sebab
kne jmpe mak dia ke ape tah la.
dOrg ni kawan2 skOla aku.

Balik pulak.sampai kOl 8.
malamnye lepak ngan Akmal.
Aku, Shitah ngan Akmal cam nak giler la gelak.
citer macam2 sampai kOl 2 pagi.

mase tengOk wayang cite 'Furry Vagance' pown cam gila gelak.
nak pecah pewOt aku.lawak seyh.siyes.dah la kitOwg berempat je dlm wayang.
memang kitOrg punyer teritOry la.mwahahaha.



bukti aku dapat strike yg pertama!.bangge giler.sebab jarang dpt.ahakz!


peehhh.kalO kOrg nak tau ni la bas kenangan bebudak SBP aku dlu.cam sardin naek mnde ni nak gi bandar Pekan.


muke bangge tunggu Bas.mwahahaha!


dalam bas makan waffle lak.mane x gemOk?


tggu bas nak gerak.lepak pulak sambil2 tu.


ni dalam Jamban.tacap mekap.wakakaka.aku mekap ke?


ni barang yg aku beli kat HinOde shOp.ade satu bnde alah tuzki tu cOmel giler.cam kOtak muzik la bentuk Kincir Angin.cOmel gila siyes.tapi x mampu nak beli.sOb3.kena berjimat.cOmel x nie?



beli tabung.name pOwn nak berjimat kan.lawak2.aku ade niat weyh.jangan perkOtak Kasutkan niat suci aku.lalala~


dalam bas Mara Liner yang tenang.ari Isnin.memang x ramai la kan.


sambil OTW nak pegi terminal bas.nyempat jer lah.


maen game DaytOna.ni Shitah la tangkap gamba ni.


Date2! lalalala~


ni partner date aku hari itu.lalalala~ sOnOk2!
Edham yang BaeK!


pOse2! baek punyer.


sebenanye ngah tunggu wayang ni.Baru lepas maen bOwling.



Jamban yang sepi pi pi.Pak Mat jual tOpi pi pi!





Penat x paya cakap lah.
memandangkan aku pOwn tidO 2 jam je malam tu.
memang agk penat la.
lepas lepak2 tu.
letak je pale atas bantal dan terOs krOOoh krOOoh!
sampai 1.30 ptg.
pOwer ah.
Hantar shitah kat bas.
sempat beli kOmik 2 bijik.
wakakaka
pOyO punye Ain.
kate nak berjimat.
ah.lantak la.
hObi aku cOme 1st!

7 comments :

  1. kaseh ke?? wakakaka
    cite kawan ade la...ahakz..

    ReplyDelete
  2. bestnya jalan2.. laen kali nak ikut bleh?? =)

    ReplyDelete
  3. ain!!!! best kot jalan2 ngan member.. nak itot... T_T... huhu...
    paling x bleh blah, sempat lagi ko mngimbau kenangan bas Bee Huat and outing ke Pekan... Priceless!!! XD

    ReplyDelete
  4. Uit, sorry la...kalo weekend aku leh join...korang date time weekdays...huhu...

    utang nasi ayam aku kat ko xsettle2 lag sejak 2 thn yg lalu...huhu...

    susah tol nak langsai utang aku nih...hua2x

    ReplyDelete
  5. bleh3....
    hahahahah.tau pon diana...
    mst la igtdh nme pon jmpe dak2 skola.pndg je bas tu tros igt.huhuhu.sob3.

    ReplyDelete
  6. huhuhu...
    haah kan..tau pon ko...
    last2 aku mkn nasi ayam ngan edham lak..
    wakakaka.

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::