Wednesday, May 19

My PreciOuS..dOnt tOucH!_**

entri kali nie.aku tatau ape yg aku nak gtau u Ol.jadi merepewk jer lah ek.
aku nak cite rapu2 sambil kunyah chewing gum. makan gule2 sambil merepek sOwg2.


sO.ini lah My hOme sweeT hOme.<---ayt yg biase gune. ini adelah rumah kediaman aku. cantik x? bukan je cantik [pade mate aku la] tapi aman sgt.kdg2 tu ade ayam hutan melepak kat tepi hutan tu.ade Cik Bab Hutan yg cOmel.[slalunye cik bab kena tembak utk dijual] dari rumah aku jugak nampak pemandangan ke Bukit Ridan yang indah.


lengkap? kereta mewah kan? ini bukan ler kereta aku Or ayah aku.hak3.ni kereta sepupu ayah aku.Cun x? smart tampan lagi bergaya siyOot.


aku nak memperkenalkan bas yang aku sanjung2 selama aku dOk asrama.Bas Bee Huat.bas ni la yg bawak aku dari Hulu Pekan ke Bandar Pekan utk enjOy dari penat belajar.Chewwwaaah ayt aku.perrghh.memang cam sardin ayam brand la.mampat giler siap2 lari2 kejOr bas sebab tanak berdiri.


ini?? my preciOus.sejak aku dari umO 1 tahun.bantal busyuk aku nie la yg dOk teman aku ke hapa.takOt ngan hantu ke.nanges guling2 ke.kehulu ke hilir aku bawak.gi asrama.blk kampOng.umO dia pOn nak dekat same ngan aku.sO.sape2 yg jd suami aku kena terima bantal aku nie dulu!!! mY preciOus..dOnt tOucH!


ngee =D nie aku nak buat ala2 cupcOrn la kan.nase baek jd.tapi ni versi lain.Jagung yg da rebus aku pOtOng2.then letak garam, butter dan susu pekat manis.sedaaaaaap.x tipu!!!



fuuhhh!!.ni aku makan dua batang jagung nie.memang lazatlah. panas2 makan sambil tgk tv.rase nak buat lagi je.lemak manis berkrim disukai ramai.lalala~





p/s: aku rase jap lagi aku nak buat entri pasal netbOok HP aku yg baru dapat la.huuuu~
serOnOwk giler dapat netbOok.jangan jelesh.lalala~

9 comments :

  1. ainnn...nk lepak dpn balkoni tu lg:)
    plg bes,bee huat tuh..hahaha,ridu gile nk nek bas tu lg.tau xpe,jmaat je,keje outing,eventho pkan xde ape2,nk jugk kuar,.dh la free.,free ke weyh,aku xigt..

    ReplyDelete
  2. huhuhuhuhu...sarah...windu lepak ngan ko dulu2....

    ReplyDelete
  3. elOw..suka part bas 2..2lar, ms stil blja berebut2 nak nek bas tkut tak dpt tempat..kdg2 tgk makcik ngn ank dy pun buat2 tak nmpk..sungguh jaat ms 2..hehe

    ReplyDelete
  4. pnjang tol jgka hayat bntal buscuk u tu huhu

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::