Friday, May 14

ENTRI TIADA TAJUK

setelah aku belek.x byk rupenye entri yg aku buat.
entri hari ini agk bOsan.

al-Kisah lepas aku nanges separOh nyawe smalam.
hari ni sedare aku dtg.mak aku kejOt suruh kuar.pehh.mmg aku wat bOdO je la.
berdOse siOt wat cmtuh.
last2 dah byk kali tu.aku keluar la gak ngan muke sembap.
dOrg x kOmplen ape plak.aku siap ikOt gi Segamat ag.
sdare aku tu mintak tOlOng ayh aku hantarkan dia nak amek keta baru Order.
utk anak dia.
Myvi puteh.
memang semat ah.
aku plak cari bateri henpOn.da lame x amek gambar.
sebabkan bateri HP nOkia 7390 aku yg menggelembung cam nk meletOp tu.
aku dah x charge2 and x gune pOn.sO x melaram la bergambar.
skunk dah ade bateri baru.walOpOn masalah kewangan.aku tetap nak beli.

then aku beli crab stick.sedap wOo.try ah.
jename FUSIPIM.esOh ah nak gOreng.
memboyak je aku dOk kat umah.
asek makan.

tO kawan aku fik.
berbalik pade entri kO ni [entri fik]
dah la.usah la kO kenang hidup kO xde kawan.kalO dah habes Org kat dunia ni nak jadi kawan kO.aku ader.aku jadi kawan kO k.tapi ade je la kwn2 ko yg len yg kOmpem care sal kO.kO je x pasan kOt.myb sebab skang ko bz ngan keje sO xde mase jumpe kwn2.tu yg kO rase lOnely tu.nak cari jalur lebar pOn susah kan.rilek keyh.ape2 masalah stOry la kat aku.aku dah bese dengar masalah Org ni.mwahaha.pakar kOnseling lah kOnOn.

sO.aku cm tatau nak ckp ape.sOk lah aku smbung entri keyh.
ChiaOo~


2 comments :

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::