Sunday, April 11

Kondisi BiOL_**

uikSss.....
aku pening ni...
x ckop tdow lah...
sO..hasil karya aku kat entri hari ni mungkin ade unsur2 biol yg terlampau...
maap la ye kalau tershashul....

aku? da pening nie...ape nk cite nie?
yeee......aku nk cite sal semalam...
ptg td aku baru je tamat exam control jam 5 ptg..malang nye aku plak x dpt mngontrol diri lepas jwb exm dlm kondisi aku yg sengal2 badan....aku jd biol! aku xckop tdo n mOod aku boleh bertukar wajah...dia boleh bertukar wajah..ekekeke..da mrapek da..

smlm aku pegi skudai parade...sengal kn? exm ptg ni aku sempat meronggeng...
amek ko...jwb exm....gigil2 ayam arh kn....
ckp sal ayam td aku ade nampak lori ayam kat taman U...aku suke! tgk ayam nek lori...mesty ayam tu bangge dpt nek lori kn..ayam kampung x dpt pon nek lori....

aku suke men daytOna da..berkat tunjuk ajar Hanis ni..kwn aku yg bagus gred A ni...
aku semakin addicted to game...dan paling bagus aku gian disaat minggu exam!!! kikiki~

da biOl..uncontrol da ni....i think im gonna lose control..jwb control byk sgt td...
ok..
ChiaOOoo~

3 comments :

  1. mangkok punyer cite...ayam tu mana bangga der...sedih sbb da nk kene sembelih...hahaah

    ReplyDelete
  2. huhuhu.....kontrol da abeh....
    sha....ayam tu sonok pe melancong sbelum meninggalkan dunia...

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::