Wednesday, June 2

LiRik LaGu FevRet SayEr_**

Cinta kosmikmu yang membara
Cinta kosmikmu yang menyala
Cinta kosmikmu yang kau bawa
Cinta kosmikmu

Lakaran topeng cinta kau sarungkan untukku
Duniaku mula berubah satu demi persatu

Chorus
Kau kan ku angkatmu
Kau cinta kosmikku
Bersatu dalam ritma atmosferaku
Tunjukkan aku cinta kosmikmu
Merentasi semesta awan nan biru
Awan nan biru
Dah kulayarkan terbang dalam khayalan (2 kali)
Kan ku selongkar peti emas cinta yang kau berikan padaku
Ku nakhodakan armada sutera penghias awanmu

Ulang Chorus

Ku bentangkan permaidani kaca untuk kau titi ke hatiku
Ku tuliskan syair-syair cinta untuk kau lagukan untukku
Ku binakan istana air yang sebening embun
Ku hadiahkan obor-obor cinta peneman malammu

(Rap)
Segala deria
Fenomena
Bila tersentuh
Naluri runtuh
Nyalakan chi lagaan kornea
Nyawa memesong rongga-rongga longgar
Pujangga sutradara manual
Kosmikal cinta spiritual
Hadirmu tak perlu dikomen
Sedikit pun tak ubah halamu
Penjuru bucu bertemukan kaku
Cinta kosmikmu yang membara
Cinta kosmikmu yang menyala
Cinta kosmikmu yang kau bawa
Cinta kosmikmu




video



aku suka lagu nie?
sebab??!

sebab lagu dia cam diskO..
aku sebenarnye mmg menyimpan niat nak gi diskO..
yg mcm kat Bukit Bintang tu..
depan PaviliOn x silap..
aku penah tgk dulu..
tapi kOmpem ah..ramai x bg aku pegi..
berangan jer la..
buat diskO dlm bilik sniri...sOb3!
nak pegi lagii!!!



9 comments :

  1. setuju!!!!
    dlu carik2 lagu ni...
    dah jmpe..
    =)

    ReplyDelete
  2. lyn lgu ni memng best..2 r ak pon der gk niat mcm ko nk g disko ni..tp sure r x leh g wlaupon dh ckup umor..hmmmm..nnti ko wt disko dlm blik ko jgn luper ajk ak skli yer..he4

    ReplyDelete
  3. miahahaha..okeyh pain..nnt stat parti liar aku roger ko ek..kwakakaka...jgn ko ajk pencegah maksiat da la erk..

    ReplyDelete
  4. ain,siyes best lagu ni..aku pernah letak kat fb dulu...siap plan nk nyanyi kat bf aku ni..haha..
    eh,nk tanye,camne ko buat box komen ni?

    ReplyDelete
  5. x der nyer ak nk pngil pencegh mksiat der..silp2 ak pon kne tngkp gk..x psl2 kter kne khwin free..opsss..he4

    ReplyDelete
  6. hoo...yg kat tepi tu ko add gajet je yana..
    eit pain...rajen betol la ko ni ngomen aku..
    setia ni..kikiki...
    aku lom nk kawen ag weh..nk poye2 dlu..x pueh ag...wakakaka~

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::