Tuesday, June 29

BaguS aDe Lagu ke xDe lagu dLm beLog??_**

Hai...saye Ain...[wat muke tOmey]
saye nak tanye pendapat kamu2...
bagus atau tidak saye letak lagu dalam belOg??

adekah kOrg rase ianya ganGguan?
atOpOn kOrg rase ianya menenangkan?

atau mungkinkah ianya semak berganda?
ataupOn ianya santapan telinga?
chewaaaah~

pastu kan..kalO lagu kan?
lagu ape yg best?
lagu jiwang ataupOn versiOn black metal?
die hard cOre ke..

saje tanye..minta pendapat..
apa kata anda??!

belOg anda ade lagu x??




15 comments :

  1. gua ade create lagu baru... lu ltak le lagu gua kt blog lu ekk? hahhaa

    ReplyDelete
  2. errr......cmtu ker?? adei la.......kne royalti x..miakakaka~

    ReplyDelete
  3. weh.xyah lagu.semak telinge.hehehe..nnt tbe2 bukak2 tekejut.pastu tpakse offkan sound heheh

    ReplyDelete
  4. better xde...ganggu konsentrasi nk bce.hehe..

    just my opinion =]

    ReplyDelete
  5. azpa: hehehe..kan2..aku ade pk gtu gak..sbb kdg2 org da bukak mp3 sniri...

    mk kimi : hehehe...oke2..thankz.. =)

    ReplyDelete
  6. jangan letak lagu, loading blog akan bertambah lambat..

    blog ni pun dah agak lambat sedikit nak loading..


    cuba tengok kat sini klik sini

    ReplyDelete
  7. lgu slow2 pon leh gk..jnji jgn buh lgu yg orng x phm sdh..he4..

    ReplyDelete
  8. zack : wakaka..mmg berat giler belog ni...0.58 sec...130 lbh kb...rusak3..

    pain : hahaha...aku ske ltk lagu yg org x paham..mwakaka~

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ain :)

    Pd sy, tak kisahlah nak letak lagu dlm blog.rasa cam bez pulak. Tp, aritu sejak dapat komen dr member yg blog jd bising and lambat loading trus buang lagu. apapun,terpulang pd kamu.

    ReplyDelete
  10. sidratul muntaha: salam..hahaha...tol3...sian kt org yg bukak tu..nnt lmbt loading lak ahn...

    rozani : hehehe...kne depend pade lagu gak la ni ehk..kih3..

    ReplyDelete
  11. kalau kita nak orang selalu singgah blog kita, kita kene pikir bagaimana orang singgah blog kita..

    kalau kita pakai streamix, adakah semua visitor kita pakai streamix??

    ok, tak semua mampu just wifi dengan broadband jer..

    ok, contoh blog sekarang tak berat..adakah blog sentiasa ringan??selagi kita update blog selagi itu la berat blog makin bertambah..nanti dah bertahun berblog, berat akan lebih limit dan nak bukak pun susah..


    ini pandangan bukan sekadar tak nak kasi letak lagu..kalau nak letak lagu, letak yang bukan auto play punya..

    yg youtube tu memang berat..dia nak download lagi..ada yang ringan punya tapi bukan autoplay..yang itu digalakkan la kot


    blog simple pun boleh jadi blog paling comel..tapi kene ada gaya la nak hias..


    ok, komen dah macam entry..sorry k

    salam pandangan yg tak seberapa..

    ReplyDelete
  12. hehehe...zack....
    huhuhu..thankz..ni mst da byk pengalaman berblog ni kn...
    hehehe...ur comment mmg byk betolnye...
    =)

    ReplyDelete
  13. better xde lagu.. semak je. nnti blog jadik lambat loading. x suke!

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::