Wednesday, June 16

hOme sweet hOme terbaek_**

aku nak kawen ngan laki kaye sbb nak rumah cmni..lOgik x???!


adOoy....memang bahagia la kalO ade rumah tenang cmnie..tapi xmO la dpt lelaki yg x membahagiakan...


ni lagi la...aku slalu berangan nak hias2 rumah aku...cantik2...biar kecik..tapi selesa...lagipOn kalO besa2 susah la nak kemas..laen la kalO anak ramai...


cm rumah nie..muat2 je.....utk satu family kecik...bile la dpt tgk live...mst aku melOpOng..


whOoaa..nie memang aku suke la....gayat sket...tp tetap mahsyuk....memang dapat pemandangan yg terbaek dr sudut rumah..


yg ni simple2 je..cume banyak bunge...aku suke bunge...ececeh..jiwangs2! tp umah ni cm panas sket...sbb bumbung x extend..


haa..cm yg ni pOn..nmpak buruk jer...tp ade ciri2 nyaman....kalO da tua nanty..mst nk tmpt2 cmni..


cam yg nie...simple je kOt...umah ni ade mcm dalam cite le gardenie pon ade kot...karya ben..


ni istana ke ape tah..x brani la aku nak brangan....umah kecik2 je sudaaa....ni cam besa sgt je..


yg ni ala2 kaye sket....kalO dapat free pOn memang aku jOget2 12 jam la...


dinding yg ala2 x siap tu..aku suke..seni...hik3..bunge kertas memang berseri kalO berbunge..


perhh..ni antara yg terbaik...aku suke kat ceruk2 nie...tenang..tp xmO la babi hutan ke, beruang ke dtg ahn...xde pagar besar..bahaye jugak...tapi kalO selamat ni, adOy..antara hOme sweet hOme di dunia...

10 comments :

  1. wah, rumah bertingkap merah kita suka sangat!!

    ReplyDelete
  2. suka rumah style moden mcm dalam cite iron man.. hik3~

    ReplyDelete
  3. Cantik gambar rumah-rumah tu..tapi sesuai ke nak buat rumah camtu kat malaysia? hehe..

    ReplyDelete
  4. awk pun student UTM juga ka? hehe...

    ReplyDelete
  5. syarmiza: sume umah tingkap merah ke suke jugak?
    eiysya: huu..x tgk lak iron man..moden cmne tu? byk gadjet?
    fyzul: mne sesuai..kne g ovc la kn..yup2..utm skudai..
    hyper: heh..mesty la jiwang...tp x karat la..miahahaha~

    ReplyDelete
  6. lol, suka! espcially kalau rumah cat putih ;)

    ReplyDelete
  7. waa.....umah putih tingkap merah...
    boleh wat cerpen nih..
    =)

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::