Thursday, March 18

Khamis yg secret_**

yO!
hari nie aku dah abes test...lega siOt......
tapi hari ni aku x leyh fOkus sgt la jwb test..di atas beberape masalah....yg buat aku saket jiwa dan tidak dapat menahan sabar lagi...maaf ye.....

pasal gangguan tu....hurrmm...kes ni aku x akn ungkit lagi ats kehendak pihak2 berkenaan...aku consider beliau yg buat permintaan tu...tapi stat je ape2 pasnih...dgn name2 aku letak...kasi lagi panas...alar...i bukan baik sgt u knOw...cumer Org je igt aku baik..tapi aku ase muke aku jahat je pOn...kuikuikui...

aku rase aku nak explain la disini....jika b4 nie aku ade mentiOn aku nk cari balak tu..bukan aku nak betOl2 ek...aku gurau je...ngan kwn2 aku pOn aku ckp aku bOsan..nk cari balak...bOleh paw...sbb sem nie tetibe kwn aku ramai yg kapel2 nie..tp hakikatnye...aku xde r nk sgt pOn...kalau x...aku ase dr fOrm 3 aku da ade balak...tp sbb aku da niat dr fOrm 2 yg aku xnk ade pakwe mase blajar..sO..gerak sOlO je r kn..sampai skunk dan aku x penah la cOuple..nampak cm baek tp xde la sgt..aku kwn je ngn dak laki.....hahaha...klakar je la....ntah2 nnt tetibe je aku angkut je kn kalO da jmpe yg sesuai....(jgn lak kate aku gatal disini ek)..hehehehe....

aku rase beruntung sgt dapat kwn2 yg kenal aku..yg tOlong aku time susah...ramai pulak tu....aku terharu bile aku ade masalah dorg sanggup kOngsi...macam dak2 kOs aku..dak skOlah aku...dak2 elektrik....hurmm....thankz my frenz....hidup kat U nie memang sgt penting berkawan....jadi..kawan je ngn sumer Org...susa same2 senang pOn same2....hehehehe~

Ok la..hari nie mOOd nk tulis pOst pOn da hilang...kdg2 sebab blog ni pon boleh jadi kes...baik la minOm air blOg je...xde kes tp byk ais...mnde aku lalOk ni...ngantOk da kOt...hahaha~

tapi fungsi blOg adelah kO boleh tulis macam2 dan Org leh bace..itu hak kO...dan Org x bOleh pertikaikan...tapi...kalau nk jage hati Org..elakkn la bnde2 x baik dlm blOg anda...jadi aku cube berbuat sedemikian...(ayat BM A1 punyer ah)



cHiaoOoo~

p/s:x sangke ramai yg bace blog aku even blog ni tOya gini je...hahaha..aneh2 je..

6 comments :

  1. hahaha,welcome2:)thats what friends are for.treat people as how u wanna be treated,karma is only bitch if u'r so..stay strong toya!!we always luv u even if the whole world doesn't:)

    ReplyDelete
  2. salam,

    this is my last comment.. hope awak sentiasa success dlm apa saje yg awak buat.. oh ya saya ada add awak dlm ym. thanks for all the nice posting. :)

    ReplyDelete
  3. waaa...terharu r sarah..ayat ko taching ler....sayaaaaaang ko ngat2...

    hOo..ok2....encik keje leklok..jage isteri elok2...thankz 4 reading my simple blOg..

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::