Friday, March 5

Aku suKe tEddY beAr?.....

aku baru je balik dr jusco....makan mcD la kn...sebelum mkn td pun hakim ade call...tapi x dpt nk borak pnjg2 sebab kne bawak moto..sory hakim ek....
sampai2 je kat jusco aku pun pegi mkn coOL blog...korg tau x mnde alah ape nie??....
sejenis ais blended yg sedap ngat2....
then aku ngan azpa jalan2, tgk2 teddy bear yg comel2...ade satu kedai depan mcD tu jual teddy yg cantik2 and lawa2....murah2 jer...kat ctu la kwn aku beli hadiah utk prompt queen mase dinner ktc hari tu....ade yg besar ngn kecik..tapi aku suke ade satu tu bulu dia bentuk love2...lembut sgt....warne pink..haihh~ rase macam nk beli je..maklum la kan..aku nie mane ade balak yg nk belikan aku bnd2 cmtu....laen la mcm Hanis yg abg daus belikan teddy besa n mcm Vg yg narvin belikan teddy mase valentine....sO..mungkin lah aku kne beli teddy pakai duit sendiri...sOb3....

then kitorang mkn mcD....mase otw nak balik tu, aku nmpak ade sorg awek cun ngn balak dia nie ngah nk makan mcD..tu x kesah la kn...yg aku kesah awek tu pelok satu teddy besar sgt2....separuh besar awek tu dah....adoyyy.....sweet giler......untungnye balak dia nk belikan awek dia teddy mahal cmtu.....perghhh....mybe balak dia sayang giler kat awek dia smpai berhabis mcm tu....tapi kalau aku ade balak mcm kesian jugak nk paw dia bnd2 mahal..so macam baik aku beli sendiri je kn......

habes kesah disitu........

yg lawak syaza dah mintak putus ngan aiman...tapi aiman snyap jer...yg rumate aku plak..dia mcm nak sambung balik ngan kerol bile dia dah kne nasehat ngn izan smlm....sO, kwn2 aku nie asyik kapel putus jer....aku yg serabot...kadang2 mcm jadi single lagi baik....x semestinye kite single tapi x bahagia...tapi aku ade gak keinginan utk try berkapel sbb aku x pernah.....adeyh la....

so....tamat bebelan hari ini...
ouhh...lupe nk ckp...hari nie aku bangun kol 2 ptg....
lalala~


ChiaOOoo.......

ijatz! ko ade hutang aku satu set mcD....
(aku mmg suke paw org)

tiqah juga hutang aku seafood....

taDaaaaaaaa~

3 comments :

  1. hehe.. kedai patung tu bukan depan kfc ker?
    erm ker aku yang dah lama x masuk jusco. hehehe.. pasal kapel tu x payahla susah2.. aku dulu kat utm pun x kapel jugak.. but kawen jugak.. hehehe.. just a piece of advice.. utamakan yang utama.. banyak sangat budak2 utm yang dah rosak pasal kapel2 nih.. hehehe.. sori kalo terasa ek.. boring kat oversea..
    -x-utm-

    ReplyDelete
  2. kenapa mesti nak kena berkapel ek?
    penting sangat ker?
    -x-utm-
    komrad_inc

    ReplyDelete
  3. waah....da kat ovc plak...da kawen ek? haah la...ade gak yg da rusak..tapi xnk la rusak2 kalo bleyh..hehehe...jap2..kedai yg satu ag depan mcD..ade jugat tauh.. =)
    kapel tu utk hilangkn bosan je la kot...hehehe~ xpenting pon..kadang2 mcm penting gak la...

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::