Friday, March 12

Jumaat yang Sunyi__**

kesah aku pade semalam kn...
ape ye aku nk ckp....errm........
sepatotnye kwn2 aku ade test EMT hari ni..tapi aku da drop kn...aku xde test la..
pastu aku pon plan ngn kwn aku nk pegi tgk wayang..citer alice in wonderland bru kuar kn..tp 3 org je..at last minute, tetibe dorg dpt taw test EMT batal....haihh...korang patot tengok muke2 dorg hepi cmner sambil lompat2..siap nyanyi2 lagi....
plannye pegi 6 org include Nisa...tapi last minute, Nisa x dpt folo coz balak dia x bg kuar malam..nk elak gadoh...Nisa yg sayang balak dia pon mengalah dan last2 ber5 je la tgk wayang....yg aku heran tu, balak Nisa tu bg plak Nisa kuar ngn dia smpai pagi bute...tp ngn kwn2 pompuan dia x bg plak...risao la kot agknye...tapi tetibe mcm hari ni Nisa da clash plak...haihhh....aku pon x paham sebab aku nie bukan penah kapel..aku tau komplen je kn.....

sO, citer tu besh la jugak..tp aku bayangkn ag besh sebab iklan dia gempak gila kn...klakar2 pon ade...tp yg paling mantap dia punyer grafik...gred A....!sebenarnye Nisa hantar kitorg mase pegi tu..tp kitorg xnk la susahkn dia nk amek kitorg bile balik nnt kn...sO, kami pon balik semule ke kolej, amek moto dengan bantuan Jijan...hee..thankz yek Jijan....amek kitorg......nnt aku blnje air masak..... =P

pas muvie, jenjalan la,...minum kat Ayub...makan2....melantak sebab Azpa lapa gila kn...cian kat sayang aku tu nnt cacing perot dia mati plak....
pastu jenjalan kat UTM ngn moto pinjam tu....except moto Dira je yg hak terpelihara....
pegi plak k9 tgk kwn2 kitorg maen futsal....
pastu siap blajar ag men futsal...ngn suar jeans tu...adoyaiii...bayang r..smpai kol 3.30 pagi...ape la nk jadi.....
balik2 on9 jap pastu membute ngn x mandi..slekeyh gak aku nie...ape plak kn..paginye aku mandi ape..hahaha..same je.....bek ta paya mandi ahn....
pagi td....erh..pagi ke....tgh ari td aku bgun kol 12....awl la gak..tdow pon kol 4...kalo x pon kol 12 gak aku bgun even tdow kol 2 pown....lalala~

pastu tgk cite Adnan Sempit.....reramai kat laptop rOomate aku, dia download la kn cite tu...
pastu smpai skang aku on9 smule....ape la life aku nie...ntah ape2 je...tp ini la crite student U seperti aku...smlm pOn Hanis kuar date lagi...adeyh la..sejak kapel nie x bleyh tahan windu cket.....jumpe memanjang...berhabes duit kuar sana sini...aku pon berhabes merayap ngn kwn2....maklum la balak xde kn...wahkakakakaka!

sO..ok la..
ini sajer.....
chiaOOooo.~

6 comments :

  1. ktc dulu ada kes bunuh diri... waktu kitorg tahun 3 rasanya... tetiba teringat... tp x ingat ktc tu shortform utk apa ek? ktf kolej tun fatimah, ktr kolej tun razak, ktdi kolej tun dr ismail krp kolej rahman putra... ktc kolej tun apa ek?

    ReplyDelete
  2. kolej tunku canselor,....hehehe..lupe da ek....
    haah..ade kes....dak pompuan....yang baru2 nie pon ade dak k9 meninggal bersalin dlm bilik..

    ReplyDelete
  3. kes bersalin tu bukan tahun lepas ke? waktu cuti panjang... hahaha.. dah lupa.. dah 4 tahun.. dah banyak yg berubah.. tp still duk kat taman u lg... cuma jarang ada kat malaysia.. skrg nak masuk utm pun dah susahkn.. mintak pasla itula inila... teringin gak nak melawat utm nanti.. maybe dengan wife.. yang x seronoknya sebab xde sape nak dilawat... most of my lecture dont know me.. sampaikan waktu dinner last sem ada lecture tanya "awak ni ssc ke, apasal saya x pernah nampak awak dalam kelas?" hehehe maybe lecturer untuk psm ingat lagi kot sebab buat projek 2 tahun... hehehe.. malas punya pasal...

    ReplyDelete
  4. owwhoo...hahahaha...haah...try la dtg cni.lawat2...
    ala..at least lawat je la kalo ade sdare mare kt cni ke....oo..encik ni bz jugak la....wife encik pon student utm gak ke??
    haah, kes tu taon lepas...tp stakat ni tu la kes paling latest....hehehe~

    ReplyDelete
  5. x arr... sy x pernah date waktu kt utm.. xde minat nak kapel + why should i limited my option only to that i know that time? and i glad that i didnt date coz if i do thats mean i wouldnt meet my wife... sister, believe me.. dont be so desperate... dont jump right onboard until u sure that's u're ready... kapel nampak indah, but but are u sure he's the one? 8 out of 10 of the couple that i know didn't make it to the marriage.. sadly some of them give all to the boyfriend until got nothing left and end up marrying someone else... one day when there is the time, u'll find someone.. believe me... i've been there.. dunia student satu pengalaman indah.. but after that time there are whole new thing to experience.. a lot of new faces that u'll see... kan rugi kalau kita bazir masa bercinta sakan lepas tu bila mula bekerja than realize that our soulmate is out there... waiting... what ever it is.. make sure that u're ready... nak tau kenapa kebanyakan cinta kampus x menjadi? tunggula saya membebel lagi... really miss to come back malaysia, i've spent 2 weeks oversea..

    ReplyDelete
  6. hohohoho...encik ni mmg ske la bebel pnjg2 ek....bak kate kwn saye byk folder nk di citer kn....tu la yg dorg cop sy skang....ntah la....sbb sy suke bcakap kot....
    encik jmpe wife encik mase keje ke???
    waa.....tu la pasal...dunia mase kat U ni mmg besh la kalau ade balak..tp bile da putos tu ase cm nk mati je kot,,,pastu stdy pon ntah ke mane....n da la blom tentu nk kawen ag ngan pakwe yg tu pon......tp tu la....kdg2 tgk org kapel ni ase cm indah je...mcm nk try kn..
    =P

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::