Thursday, March 4

aku student U kah??....

adeyaaai........pagi tadi..OPpsss..dah lepas dah..pagi semalam.....aku ade test math...adehai...mmg pening kuase dua la sbb byk lak nk kne hapal..smpai 4 bab yg masok....then...mlm sblumnye tu kitorg sempat lagi merayap tgk wayang RM5 kat U Mall...kat Taman U je la...hahaha.....tgk citer percy jackson and the lightning thief....cite tu mmg best la walaupun syaza asyik komplen x brenti sal cite tu ngarot2 x logik,,,cite dia ala2 fantasi dan ala2 harry potter la jugak....bagi aku cite tu besh..b4 tgk wayang sempat pulak gi karaoke....jumpe faiz fauzan, zakwan dan lain2 lagi la..ade jugak epi pongi yg baru aku perasan kewujudannye sem nie.....balik dlm kul 1 pg..hahaha..sume gelabah stdy math....sampi lelap2....skali paginye test math,..haaa..amek....gugur bulu kening nk pikir jawapan....balik2 je dari test aku membuta x igt dunia lah..tdo 5 jam++...perrgghhhh...mmg mahsyuk qada tdo...bangun tido aku gi makan kat pinang, lepak2, pegi U Mall lagi dan karaoke lagi smpai 20 lagu..mantap x???.....life aku mcm bukan student pon....hahahaha~
yg lawaknye roOmate aku nyanyi sampai naik syeikh....sume lagu dia nk angkut...gile micropon betol lah! then kitog round2 UTM...lepak kat pondok guard, amek gambar...hahaha....then lepak kolej kawan syaza,name dia izan....berborak x igt dunia...lepak pulak kat fke, minum2.....sampai bilik je ni pale pun pening..tapi aku x boleh tdo..al-maklum la siang dah tdo mcm hari malam....

tadi Hanis kwn aku tu pon gi dating kat k9...hahahaha...x tahan nye tu x mo naik moto...jalan kaki tuh..perghh..sanggup......sejak2 dah ade balak nie mmg dah x pandang le aku....ecececeh....angau dilamun asmara seyh.....xper2..biarkan beliau dengan dunia beliau...kite jgn ganggu....huhuhu~

aku ni belom dapat hidayah lagi nak berbalak....bile agknye tah....kalau boleyh nk la budak UTM jugak....sng la cket....serabut jugak kapel2 jarak jauh ni.....tapi...errmm....ntah la kn...tgk la kalu ade jodoh.....hehehehe......


esOk xde kelas....apekah yg aku nak buat??...mungkin basuh baju kowt...tapi mcm x bangun pagi.....lalalala~

sO....mcm da ngantOk...okeyh2....ChiaOooo.....



No comments :

Post a Comment

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::