Sunday, December 16

Ini kelakar

Assalammualaikumwarakhmatullahiwabarakhatuh.

Aduih. Jem betol. Bile mase tah timbul cite aku bertunangnye. Haha. Lawak betul. Aku mane bertunang. Psikologi sgt ni. Aku bz sbb hal lain. Tp kalau aku bertunang pun aku mmg tak nak bgtau org kalau boleh. Ade la nanti jodoh aku, insyaAllah. Xyah nak kepochi cume berusaha merancang. Lawak gila. Adeih.

Nak best lagi. Solat sunat istikharah yg aku buat cm xbrape siap la sbenaye. Sbb aku tertinggal nak bace doa istikharah lepas solat dan tak ikut step dia dgn betul. Next time insyaAllah aku buat lagi dgn lebih yakin. Hihi. Aku super sengal. Esok ade kursus. Tak boleh tido lambat nnt tersengguk.

^_^

No comments :

Post a Comment

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::