Tuesday, June 6

Iklan Jawatan Pensyarah UTeM (2017) - Tarikh tutup 12 JUN 2017

Baru-baru ni UTeM ada buka jawatan kosong untuk permohonan Pensyarah Universiti. Sesiapa yang berminat boleh lah apply secepat mungkin sebelum tarikh tutup 12 JUN 2017. 





Aku pun dalam usaha nak try jugak ni. Baru-baru ni dengar yang ada fakulti baru bukak kat UTeM, jadi maybe diorang kekurangan tenaga pengajar. Tapi, dalam tu dah mention awal-awal yang keutamaan akan diberikan kepada student PhD. Redha je la.


Iklan dari laman web UTeM.



Cara-cara memohon dan dokumen yang diperlukan. 


Make sure dokumen yang perlu ada:

  1. Borang permohonan
  2. Salinan sijil SPM (sahkan)
  3. Salinan Sijil dan Transkrip untuk (Degree, Master dan PhD) - (sahkan)
  4. Resume terkini
Dia tak mention dalam iklan untuk sahkan '"Salinan Sijil dan Transkrip untuk (Degree, Master dan PhD)" tapi dalam borang permohonan dia request "diakui sah dari salinan asal"



Pos ke alamat :                              

Bahagian Pengurusan Sumber Manusia – Unit Perjawatan Universiti Teknikal Malaysia Melaka 
Hang Tuah Jaya 
76100 Durian Tunggal, Melaka

Sebarang  pertanyaan,  sila  hubungi  talian    06-331 6125 / 6140 / 6144  (Unit  Perjawatan, Bahagian Pengurusan Sumber Manusia).

Untuk maklumat yang lebih terperinci click sini.

6 comments:

  1. Replies
    1. ^_^ ade sedara mara yang layak bole la try. dekat dgn kampung.

      Delete
  2. Akak penselduabee singgah di sini. Done follow ur blog

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Yesssh!! Tengkiu IQ! Semangat berusaha dengan blog. Hehe.

      Delete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::

Follow Me @farahinesa