Tuesday, May 10

New HeadeR dan Link tutOrial .. hempas pulas aku buat sampai tak tidO tau!

nampak x blog template aku dah lain?
nampak x keserabutannya tu dan ketidak comelannye..??
itu tandanya aku ni budak mentah!!!!!
aku cm nak gila cari tutorial itu ini....

aku belajar edit guna phOtOshOp kat belOg "cik intanurul fateha" yg kiut ni...






terima kasih ye cik intan.

akhirnye ngan susah payah, lebam2 mata aku buat...berjaya la jugak walaupun hasil dia..erm...
x seprti yg aku harapkan. sebab aku mmg series x reti guna photoshOp..hahahaha...
baru download mlm td...

link yg bergerak tu pulak...
saya belajar dari "cik budak nakal blogspot"








thankz ye.mule2 tak jadi. sebab buat preview.aih? x bergerak pon.skali tu backup then save je.rupenye jadi.hehehe..saspen je.mate da ngantok.penat2 buat x jadi plak.
hahaha...thankz budak nakal.. =)

aku ade cube yg lain2 tapi x jadi...

sape tau cmne nak appearkan greeting mase mula2 bukak blOg tu. kalau nk disable right click tu cm x penting sgt.huhuhu..try2 pon x jadi. so malas da. =)

Ok..selamat belajar!

2 comments :

  1. ahak ok dh ni...just nk ksi nasihat kalau lh kurangkan menggunakan widget2 yang x penting sbb ia akan memberatkan loading page blog...

    apa2hal tgk info di sini>>

    http://kozumiro.blogspot.com/2011/02/10-tips-untuk-menjadi-blogger-cemerlang.html

    moga ia akan memberi sedikit sebanyak ilmu kpada awak^^

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::