Thursday, May 12

::10 Gambar² Bukan Di Edit Pakai phOtOshOp::


nampak macam gelas ada air yg kat Menara Pisa tak? gambar ni tak di edit oke. ini illusiOn dengan adjust posisi meja and kamera. cuba lah ye.?



Croatian island. Zadarski Kanal (Zadar Channel) between Zadar and Island of Pasman. Pulau ni memang boleh buat orang bercinta ke? sewit kan? [lebih lanjut]




memang semat. single exposure. tah macam mane dia buat. semat gila.



ini bukan kena edit ke ape. ni real. ini adelah dekat piazza of Manzano, Italy. Bandar ni memang popular membuat kerusi. kerusi paling besar yg ade kat dalam bandar ini.



ini memang real. 10 cedera. seorang mati. kena langgar dengar driver yg mabuk. see? tamO mabuk2 Oke?




chumel sangat. ini bukan anjing yg kena tOnyOh dengan mOp. mase ni dia masuk pertandingan lompat pagar. nampak macam 2 batang mOp penyek dia kan?



ini pOn kes siyes. tanduk tu memang dah tembus tekak dia. cedera teruk tapi masih hidup. binatang ini telah dibunuh selepas pertandingan ni.



still, bukan edit. nampak macam jalan atas air.



budak yg comel ni nampak mcm giant yg tengah nak robohkan menara tu. hahaha.




ini adelah dekat Bolivia, Salar de Uyuni. tempat ni memang luas. sesuai untuk amik gambar2 mcm ni.



2 comments :

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::