Monday, August 22

Result Bilik student UTM dah keluar =.="



Ouh.result utk bilik sem depan dh keluar. aku mmg sedih. tak dapat bilik yg aku idam-idamkan. malah aku dapat pulak bilik yg aku paling tak mau skali, tapi ini semua takdir Tuhan. Allah dah tentukan. mungkin ade hikmah.
aku bukan ape. bilik yg aku dapat tu cantik je. baru jugak cat. bersih. kecil. aku x suka besa2 sgt jugak sbb penat nk sapu. tapi. bilik tu tingkat 1. aras bawah. risiko kne curi tinggi. kipas pulak bukan kipas syiling. kipas dinding je. mungkin panas. aku suka bukak tingkap luas-luas. tak panas sangat. tapi aras bawah ni tak boleh lah buat camtu. banyak nyamuk. bilik depan tandas. aku x suka tandas aras bawah. sebab kecik. semua ni nampaknye aku kena terima.
ade jugak kebaikan dia. bilik aku depan tandas, bermakna depan mesin basuh. tak payah la susah nak angkut kain bagai. nak sidai kain pun senang. dekat gila dengan blok laki. nak ushar ke, dating pun senang =P
tapi nampaknye terpaksa la aku stay, syukur ngan ape yg ada. nak complain banyak-banyak pun, sape la aku ni. menumpang gak kat KTC. sabar je la. lagi setahun je pun. lepas grad macam nak kerja. tengok la rezeki macam mane. panjang umur, murah rezeki, doa-doa cerah la masa depan aku nanti.
kat sini nak buat iklan kejap. sesiapa bebudak KTC yg rasa nak tukar bilik tu inform la kayh~. coz ade seniOr kamu ni nak tukar bilik. saya ni tolong mane yg mampu je. *tapi mesti tak de budak UTM pun yg baca blog aku ni =.="

Sekian. Wassalam.

1 comment :

  1. haha..lawak r mek nih..jgn lpe mek, d duet lbey,p r bli ekon~

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::