Sunday, September 11

UTM.... Oh UTM...

balik kampung...Ooowwwoooooo...owwwoooo..... aku bukan nak balik kampung pun la. aku balik UTM yang tercinta. UTM mana? UTM Skudai la. yang kat Johor tu tau tak.
Bosan? bukan takat bosan dah ni, aku tensen, bosan, sakit jiwa, teknana mental, murung, memberontak. sebab? makanan kat U tak sedap, kena bayar, kena basuh kain yang berbayar, kena belajar, busy, bangun awal, tak ada internet. sadis! aku tensen!
bile nak cuti next sem lagi? aduhai. aku rasa tertekan. seronok la jumpa kawan-kawan, tapi lagi seronok kalau dapat stay kat rumah je. mOod memang belum ada nak belajar. aku tak ada kesedaran lagi.

Doakan perjalanan aku dan family ke JB selamat. tengah hari ni ada open house pulak! makan lagi. aih~ sedap-sedap. =)

2 comments:

  1. UTM....hmmm....tak merasa masuk sni sbb tolak offer..ha3

    ReplyDelete
  2. lorh..dah tu masuk mana? =) rezeki ada kat mana2...

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::

Follow Me @farahinesa