Wednesday, September 7

Dance Lovers.. ^_^ [Begging]



Aku terlalu gemok untuk menari. tapi aku minat menari. tengok orang menari pun aku boleh terpukau, tercengang, ternganga. kalau ada orang yang nak ajar aku menari free. infOrm la ye! aku teringin sangat. hihihi. tapi kena terima la kegemOkan aku ni. enjOy this dance. bagi aku, tarian, lagu semua dalam this song semua kena. saannteekkk bangett!!

2 comments :

  1. dulu amani dance jugak.. tarian melayu.. sekrang dah bersara,..hehehe.. memang menarik dance tauuu, sebab boleh relase tension.

    ReplyDelete
  2. waaahhh......seronoknye..... saye slalu menari dalam bilik je...gaya bebas...wawawa~ nak menari depan org sah2 malu..hihihi~

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::