Friday, February 22

Ayah.

Aku suka macam ni. Menangis sorang2 dalam bilik. Gelap. :(

Teringat ayah. Dgr lagu My Way. Ayah. Ain rindu. Ain dah lama tak mimpi ayah. Ayah. Ayah taknak jenguk Ain ke? Ain skarang tengah cari keje. Ain dah dapat keje. Tapi belum confirm lagi. Tadi Ain bawak kereta Angah. Kereta lama ayah tu. Susah tau, tapi ok je. Hurrm. Nak pergi kubur ayah tapi xboleh pergi sorang2 nanti meratap. :(

Ayaaaaahhhh... Ain rindu ayah....

Ain menyesal dulu tak spend masa dengan ayah. Puas puas. Dulu Ain tak reti bawak kereta. Kalau tak mesti Ain dah senangkan ayah. Ain tak sempat nak belikan ayah kereta Mitshubishi mcm ayah nak tu. Kan dah janji. Ain amik kereta tu ayah yg pakai. Ain bayarkan. Nanti Ain pakai MyVi pun takpe.

Ayaaaaahhhhh......kenapa rindu sgt nie....Kalau Ain dengar lagu My Way ni mst Ain ingat ayah..sbb ayah kan suka lagu ni...Dulu Tun Mahathir bersara dia suka lagu ni..sebab tu ayah suka kan..Nape umur ayah x panjang mcm Tun.

Ayaaaaahhhh... rinduuuu... dtg la melawat Ain... Ain tak kesah... janji Ain tau tu ayah..sbb Ain syg sgt kat ayah.. Ain menyesal Ain tak pernah tunjuk dulu...Ain tak jadi anak yg baik.... Ain menyesaaaal....

Ayah.. Ain rindu sgt...

No comments :

Post a Comment

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::