Thursday, April 7

Sucker Punch (bOwling time) _**



walaupon aku x tere..tapi aku nak letak gak gamba ni...
kitOrg main bOwling after test EMT jumaat malam hari tu..
saje.dah lame x enjOy..sem ni sangat kurang menrOnggeng...
ntah nape la...

after maen bOwling..
gi tengOk wayang citer 'sucker punch' pulak.

SUCKER PUNCH
nk review sket sal cite ni..
overall, cite ni buka type yg aku suke.
x paham! lOst!
tapi kawan2 aku yg laen sume kate besh.
bg aku. hell nO.
cite tu lebih kepada motivate diri. means kalau ko jenis menghayati, ko maybe akn suke cerita tu.
starting dia dah ckup cOol. bapak tiri nak berebut harta. after mak dia mati, terus bapak tiri dia bukak surat wasiat then tengOk2 harta utk dua org ank pompuan dia je. bapak tiri pon hangin n then nak bunuh ank2 tiri dia. adik nye mati n kakak nye pulak kne tuduh bunuh adiknye sbb mase tu kebetulan pegang pistOl. bapak tiri yg kejam.

then kakak nye kne hantar kat pusat sakit jiwa. tetibe masok kat pusat tarian yg mcm ala2 tempat pelacuran tapi tugasnye menari dan menghiburkan pelanggan. diOrang ni kene kurung berzaman kat sini dan x leh kuar. dorg plan nak lari. sku dah serabot stat yg nie.

bile kakaknye tu menari je dia stat masok dunia perang yg x logik. haha..mcm dalam game..grafik memang lawa la. smart. tapi mcm mengarot sangat la. kwn aku siap tido kalo part dia lawan ni. very uncOol! aku stay fOkus sbb suke grafik dia.

at last dia balik semula cite pade pusat sakit jiwa tu. memori dia kne padam. ntah la.. overall aku x suke citer yg perlu pikir mendalam cm sakit otak aku ni. da la lepas test. nak la citer yg easy sket flOw dia.

oKe.chiaO sin chi!


3 comments :

  1. woW! maen boling.. nak join boleh? heHe..
    Sucker punch? mmg x fhm.. disuruh menari tiba2 pegi beperangg..huHu

    ReplyDelete
  2. ejulz : hoo..bole2...tp mungkin next sem baru pegi lagi... haah..betol3...terima je la jalan cite dia..

    cik lily : haah...nak kata terok sgt tu xde la jugak...bole di tengok la.. =) kan...

    ReplyDelete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::