Saturday, September 2

Miss me....?

Wohooo.... berzaman tak update blog.. maaf la ye ai terlalu busy.. tak boleh bayang macam mana instafamous dan retis serta diva manage masa mereka.. ada masa nak berangan mahligai indah macam aku tak eh? Eh?!

Sebelum ni aku agak busy dengan interview-interview kerja dan percutian bujang aku. Tp in sha Allah aku memang akan update the whole detail story dalam masa terdekat ni. 😚 Walaupun aku tak pasti siapa je yang suka nak baca cerita aku. Cuma aku anggap ni macam sorta diary lah konon-nya. 😋 Ahah.

Nantikan update seterusnya ye. ☺️

4 comments:

  1. xde la rindu mana, tak rindu pon. haha! cepat update blog pasal jogja, ramai mintak tuu..=P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kak IQ. I is forgot already pasal pegi Jogja. Horror jugak smpai sekarang tak update.

      Delete
  2. Tengah tunggu update pengalaman ain g holiday nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakhakhak.. ENtah bile nak update ni tatau la...

      Delete

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::

Follow Me @farahinesa