Tuesday, December 6

Kemunculan semula ..

Long Time No See My Dear Diary ~


Setelah berlamaan aku tidak membuka blog. Tetibe gatal tangan lah pulak nak cari account-account lama.

Dan kebetulan aku teringat aku pernah memiliki blog. Walaupun hakikatnya sarang semut lagi besar dari blog aku ni.

Now aku dah habis belajar. Pada umur sekarang nie, dengan pencapaian sekarang ni, aku sememangnya tak mencapai apa-apa sangat. Apa-apa pun aku masih bersyukur. Alhamdulillah.

Lepas nie nak kena hantar thesis. Viva pun dah lepas dengan lega. Paper journal tak siap lagi. Ada conference pulak tengah bulan nie. Alahai ~


No comments :

Post a Comment

kalau korang baik, jangan kutuk aku ::